ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 19 maaliskuu 2007 11:18

Nappulatällit avaavat RoPSin nappulakauden

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran nappulaliiga avaa uuden kauden jo perinteisellä halliturnauksella Ounashallissa maanantaina. Nappulatällit pelataan tuttuun tapaan viime kesän joukkueilla, joten vanhat pelipaidat on viimeistään nyt aika kaivaa esiin.

Halliturnauksessa on mukana 16 nappulaliigan joukkuetta, jotka aloittavat keskinäisen turneensa maanantaina kello 17.30. Sykettä illan tapahtumaan tuovat RoPSin edustusjoukkueen pelaajat, jotka tällä kertaa eivät ole paikalla pelkästään innoittamassa tulevia pelaajia, vaan he toimivat samalla myös illan nappulapelien tuomareina.

RoPSin nappulaliigassa pelasi viime kesänä noin 300 pelaajaa, joten Ounashalliin on luvassa melkoista hyörinää maanantai-illaksi. Rinkiin mahtuu toki uusiakin pelaajia ja nappulatällit ovatkin samalla myös ilmoittautumistilaisuus ensi kesän RoPSin nappulaliigaan, jossa pelaavat 1996 - 1999 syntyneet tytöt ja pojat.

Vielä nuoremmille futaajille - eli vuosina 2000 - 2002 syntyneille nappulakoululaisille järjestetään oma ilmoittautumistilaisuus myöhemmin keväällä.

RoPSin nappulaliigaan voi toki ilmoittautua myöhemminkin, joko internetin kautta osoitteessa www.rops.fi/nappulaliiga tai vaikkapa liiga-RoPSin ensimmäisen kotiottelun aikana Keskuskentällä. Senkin jälkeen mukaan pääsee harjoitusten aikana millä tahansa palloilukentällä ilmoittautumalla harjoitusten vetäjälle.

Maanantain nappulatällien yhteyteen Ounashallille puuhataan myös varustetoria, jossa on tarjolla urheiluasusteita ja -varusteita talvena aikana pieneksi käyneille urheilutamineille.

Kevään ensimmäiset nappulatällit potkaistaan liikkeelle palloiluhallissa maanantaina kello 17.30, jolloin pelinsä aloittavat Everton ja Ajax sekä Chelsea ja Charlton. Seuraavassa ”kentällisessä” kello 18.20 taitojaan mittailevat Newcastle ja Liverpool, sekä hallin toisessa päädyssä Boltom ja Charlton.

Nappulatällien kolmas kentällinen kello 19.10 tuo halliin vastakkain Manun ja Aston Villan ja toiseen päätyyn Willem I:en ja Westhamin. Neljännessä ja viimeissä otteluparissa vastakkain asettuvat kello 19.55 Blackburn ja Willem 2, sekä Tottenham ja Fulham.

 

Luettu 1078 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227