ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 08 lokakuu 2006 13:37

RoPS säilytti sarjapaikan B-pojissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat varmistivat paikkansa jalkapallon Ykkösessä voittamalla päätöskierroksella kokkolalaisen GBK:n komeasti maalein 4-0 (1-0).

- Erittäin hyvä ja tärkeä päivä niin joukkueelle kuin koko seurallekin. Takasimme sen, että valtakunnalliset pelit B-nuorissa jatkuvat ensi kaudella, valmentaja Markus Memonen kiteytti.

Kun TP-Seinäjoki kukisti KuPSin kakkosjoukkueen, vaadittiin RoPSilta kahden maalin voitto sarjapaikan uusimiseen. Jännitystä riitti viime minuuteille asti, sillä vasta Joonas Hämäläisen lopussa tekemät kaksi maalia sinetöivät säilymisen. Tärkeät osumat ennen Hämäläisen onnistumisia menivät Joonas Salmen ja Markus Vuoskolompolon nimiin. Vuoskolompolo teki yhdessä Tomi Hartikaisen kanssa mainion esityön juuri ennen taukoa tulleeseen avausmaaliin.

- Hallitsimme peliä ja koko joukkueen ilme oli hyvä. Halu, asenne ja yrittäminen tekivät meistä parempia. Alkukausi oli ehjempi, kun pelaajat olivat terveinä, mutta.lopputuloksen lisäksi oli arvokasta se, että monet ensi kaudella B-nuoriin nousevat pelaajat saivat syksyllä kokemusta näistä peleistä, tyytyväinen valmentaja summasi. (MK)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1281 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309