ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 01 lokakuu 2006 14:34

RoPS B:n tilanne meni tukalaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran tilanne meni tukalaksi ennen jalkapallon B-poikien Ykkösen pohjoislohkon päätöskierrosta. RoPS hävisi eilen Heinäpäässä Oulun Luistinseuralle 1-0 (1-0) ja joutuu sarjapaikkansa säilyttämiseksi jännittämään vielä muitakin ottelutuloksia, vaikka voittaisi ensi lauantaina kotona kokkolalaisen GBK:n.

Kylmää vettä rovaniemeläisten niskaan kaadettiin kun ottelua oli pelattu vasta puoli minuuttia. OLS:n ensimmäinen hyökkäys tuotti avausmaalin, mikä riitti lopulta oululaisten täyteen pistepottiin.

RoPSin esityksessä ei sinänsä ole mitään moitittavaa, mutta tasaisesta taistelusta huolimatta vieraat jäivät ilman tärkeitä pisteitä. Kentän parhaana pelaajana palkittiin pirteästi esiintynyt RoPSin Markus Vuoskulompolo.

Rovaniemeläisten kausi päättyy ensi lauantaina Saarenkylässä GBK:ta vastaan.

- Paljon pitää tietysti tapahtua, että ensi kaudellakin pelataan Ykkösessä. Mikään ei kuitenkaan ole mahdotonta, RoPSin valmentaja Markus Memonen muistutti. (JP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1612 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309