ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 23 syyskuu 2006 13:51

Kolme RoPSin junioria alueelliselle kykyleirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Suomen Palloliitto on kutsunut Rovaniemen Palloseurasta Mika-Matti Maisonvaaran, Marko Kiistalan ja Jerry Björkbergin kykyleirille Vaasaan. Leiri pidetään ensi viikon alussa Norrvallan urheiluopistolla.

Kykyleirit ovat usein kaukana, mutta pojat ovat tyytyväisiä kun pääsevät kehittämään taitojaan eri jalkapalloseuroista olevien kykypelaajien kanssa. Matkalla on aikaa vaihtaa peli- ja harjoittelukokemuksia.

Aktiivinen harjoittelu on tuottanut tulosta, sillä 14-vuotiaat Kiistala ja Björkberg pelaavat B16-poikien piirisarjaa. Lisäksi Kiistala on pelannut myös jo B-poikien Ykköstä. Maisonvaara pelaa niin ikään ikäluokkaansa ylemmässä sarjassa sekä B- sekä A-poikien Ykköstä.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 942 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227