ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 23 syyskuu 2006 13:51

Kolme RoPSin junioria alueelliselle kykyleirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Suomen Palloliitto on kutsunut Rovaniemen Palloseurasta Mika-Matti Maisonvaaran, Marko Kiistalan ja Jerry Björkbergin kykyleirille Vaasaan. Leiri pidetään ensi viikon alussa Norrvallan urheiluopistolla.

Kykyleirit ovat usein kaukana, mutta pojat ovat tyytyväisiä kun pääsevät kehittämään taitojaan eri jalkapalloseuroista olevien kykypelaajien kanssa. Matkalla on aikaa vaihtaa peli- ja harjoittelukokemuksia.

Aktiivinen harjoittelu on tuottanut tulosta, sillä 14-vuotiaat Kiistala ja Björkberg pelaavat B16-poikien piirisarjaa. Lisäksi Kiistala on pelannut myös jo B-poikien Ykköstä. Maisonvaara pelaa niin ikään ikäluokkaansa ylemmässä sarjassa sekä B- sekä A-poikien Ykköstä.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1026 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309