ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 syyskuu 2006 14:01

RoPS-A:lla maalivahtikin kenttäpelaaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Vähillä voimilla pelannut Rovaniemen Palloseuran A-nuorten joukkue hävisi I divisioonan pohjoislohkon ottelunsa lauantaina Mäntyvaaran nurmella. Vierailija Oulun Palloseura vei kolme pistettä maalein 0-2 (0-1).

RoPSin miespulasta kertoo parhaiten se, että ykkösmaalivahti Kari-Pekka Syväjärvi oli nyt kenttäpelaaja. Maaliin hankittiin pelaaja B-junioreista. Väkeä vähensivät loukkaantumiset sekä ykkösjoukkueen mukana olleet pelurit.

RoPSin parasta antia oli toisen jakson alku ja loppu, mutta hyvästä hallinnasta huolimatta maalitilanteet olivat kortilla. OPS rokotti avausjaksolla hieman onnekkaasti, kun pallon kimposi maaliin puolustajan jalasta. Toisen jakson maalille ei kukaan mahtanut mitään.

RoPSin mustan lauantain täydensivät B-nuoret häviämällä I divisioonan kotiottelunsa Kauhajoen Karhulle 2-5. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1083 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309