ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 01 heinäkuu 2006 13:13

RoPS-A jäi odottamaan lauantain uutisia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran hoiti perjantaina osuutensa loppuun A-nuorten I divisioonan kevätkierroksella peittoamalla Kokkolan Palloveikot peräti 8-0 (4-0) Susivoudin nurmella.

3575114.jpg

Juuri nyt RoPS on pohjoislohkon piikkipaikalla ja menossa syyskierrokselle SM-sarjaan. Lohkon voitto ratkeaa kuitenkin vasta tänään VPS:n ja TP-Seinäjoen kohtaamisessa Vaasassa. Jos VPS voittaa, se nousee SM-sarjaan. Tasapelillä nousija on RoPS.

RoPSin vire on huima, sillä kahden viimeisen pelin maalisaldo on 16-0. Valmentaja Pentti Majava tosin näki, että KPV oli heppoisampi vastus kuin aiemmat.

Majavan poika Juuso Majava tehtaili perjantaina hattutempun eli kolme maalia. Muut maalintekijät olivat Antti Matinlompolo, Kimmo Karvonen, Tapani Rytilahti sekä maalivahti Kari-Pekka Syväjärvi, joka niittasi loppunumerot 8-0 rankkaripilkulta. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1289 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309