torstai, 27 huhtikuu 2006 10:25

RoPSin A-nuoret luopuvat nelosen sarjapaikasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuoret ovat luopuneet jalkapallon nelosen sarjapaikasta. Syynä on joukkueen pelaajaringin kapeus.

RoPSin A:n oli tarkoitus pelata tänä kesänä kahdessa eri sarjassa eli miesten nelosessa ja A-nuorten 1. divisioonassa, mutta joukkue keskittyy kesällä vain A-nuorten 1.divisioonan peleihin.

- Pelaajarinki on sen verran kapea, että osallistuminen kahteen eri sarjaan olisi tullut pojille liian raskaaksi.

Kaikkiaan pelejä olisi tullut 37, sanovat RoPSin A-nuorten valmentaja Pentti Majava ja RoPSin junioripäällikkö Markus Memonen.

Sarjapaikasta luopuminen maksoi RoPSille Suomen Palloliiton perimän luopumismaksun eli 506 euroa.

Toukokuun 13. päivä alkavaan 1. divisioonaan A-nuoret saavat pelaajatäydennystä B-nuorista. RoPSin A-nuorten pelaajaringissä on kaikkiaan 18 pelaaja, joista viisi pelaaja on ollut koko talven RoPSin edustusjoukkueen mukana.

Jalkapallon nelonen pyörähtää käyntiin tulevana viikonloppuna. Sarjassa pelaavat RoPSin A-nuorten luopumisen jälkeen Kemijärven Pallo-55, Keminmaan Pallo, Kuusamon Pallo-Karhut, Arpelan Palloseura, Pasmajärven Pallo (Kolari), Sodankylän Pallo, Sallan Palloseura, FC Lynx 2 (Rovaniemi), Rovanieni United, Kittilän Palloseura ja Tornion Pallo-47 2.

Jarno Lakkala
© 2006 Lapin Kansa

Luettu 2061 kertaa