ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 huhtikuu 2006 14:25

RoPSin B-junnut mielivät kärkitaistoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit avaa ensimmäisenä rovaniemeläisistä jalkapallojoukkueista sarjakautensa. RoPSin B-junnut matkaa sunnuntaina 1. divisioonan pohjoislohkon avaukseen Vaasaan, jossa vastassa on VIFK.

3407894.jpg

B-junnujen valmentaja Markus Memonen lähtee kauteen luottavaisin mielin.

- Pääsiäisenä pidettiin leiri Lapin urheiluopistolla ja lisäksi olemme päässeet harjoittelemaan jo Saarenkylän tekonurmelle, joten viimeistely on ainakin mennyt suunnitelmien mukaan.

B-junnujen joukkue on uusiutunut viime vuodesta melkoisesti.

- Viime vuoden joukkueesta jäi noin puolet pelaajista tähän ikäryhmään. Suurelle osalle pelaajista 1. divisioona ja valtakunnan sarjoissa pelaaminen onkin täysin uusi kokemus, joten haastetta riittää, Memonen myöntää.

Iso osa uusista pelaajista on viime kauden RoPSin C-15 -joukkueesta. Naapuriseura Lynxistä on tullut lisäksi pari pelaajaa.

Tasainen sarja tulossa

B-junioreiden 1. divisioonaa pelataan kolmessa lohkossa. Kevätkierroksen jälkeen jokaisen lohkon paras nousee syyskierrokselle B-junnujen SM-sarjaan.

1. divisioonan pohjoislohko, jossa RoPS pelaa, on Memosen mukaan tasainen sarja, jossa ennakkosuosikkia on vaikea nimetä.

- Olemme pelanneet harjoituspelejä lohkon joukkueista vain OLS:a vastaan, joten muut joukkueet ovat senkin tähden tuntemattomia, mutta varmaa on, että esimerkiksi perinteiset jalkapallokaupungit Mikkeli, Kuopio ja Vaasa ovat kovia.

- Joukkueen tavoite on olla kevätkierroksen jälkeen kolmen joukossa, Memonen sanoo.

Vaikka tavoite on Memosen mukaan kovaa, uskoo hän joukkueeseen.

- Tämä on tervepäinen ja lahjakas joukkue. Kyllä tästä porukasta on vielä paljon iloa sekä alkavalle kaudella että tulevaisuudessa.

RoPSin B-junioreiden kevätkierroksen ottelut:

Su 23.4. VIFK - RoPS

La 29.4. RoPS - KuPS/2 (Saarenkylän tekonurmi klo 14)

La 6.5. RoPS - Tervarit (Saarenkylän tekonurmi klo 12)

La 13.5. TP-Seinäjoki - RoPS

La 20.5. MP - RoPS

To 25.5. RoPS - JIPPO (Saarenkylän tekonurmi klo 15)

La 27.5. VPS-j - RoPS

La 10.6. RoPS - KaPa

La 17.6. FC YPA - RoPS Safarin puistostadion

Ti 27.6. RoPS - OLS

La 1.7. GBK - RoPS Keskuskenttä

Jarno Lakkala
© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1314 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309