ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 09 lokakuu 2005 03:00

Memonen uusi junioripäällikkö

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS nappula- ja junioritoiminta siirtyy jo maanantaista lähtien uusille urille ja uuden vetäjän harteille. Viiden vuoden ajan RoPSin junioripäällikkönä toiminutta Kari Hartikaista seuraa Markus Memonen. Hän on samalla RoPSin ensimmäinen puolipäivätoiminen junioripäällikkö.

  Hartikainen on toiminut junioripäällikkönä oman toimensa ohella ja myöntää, että päivät ovat venyneet aikalailla pitkiksi.

- Oto-homma junioripäällikkönä on RoPSin junioripelaajien määrällä täysin mahdoton yhtälö. Jos ja kun seuran toimintaa halutaan kehittää ja junioreihin panostaa, tämä on ainoa oikea keino, Hartikainen sanoo.

Memonen on 25-vuotias ja koulutukseltaan liikunnanohjaaja. Parhaillaan hän suorittaa valmentajan erikoistutkintaa Lapin urheiluopistolla. RoPSin toiminnassa hän on ollut mukana neljä vuotta ja kuluneena kesänä hän toimi RoPSin nappulakoulun rehtorina.

Uusi junioripäällikkö Memonen haluaa panostaa junioreiden valmennuksen laatuun.

- Tavoitteena on luoda seuralle oma valmennusjärjestelmä, jossa valmentajat ja pelaajat tietävät mitä tietyissä ikäluokissa vaaditaan. Perustaidon opettaminen kaikista nuoremmille on tärkeintä, Memonen korostaa.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1232 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309