ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 03 lokakuu 2005 03:00

RoPSin B-junnut päättivät kauden tasapeliin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit pelasivat kauden viimeisessä pelissään sunnuntaina Kauhajoen Karhua vastaan tasapelin 1-1 (1-1). RoPSin maalin teki Janne Turpeenniemi.

  Valmentaja Kari Hartikaisen mukaa peli oli sopivan ”syksyistä” ja isompaa taistelua ei syntynyt.

- Tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta. Kummallakin oli maalipaikkoja lisämaaleihin, mutta 1-1 oli tulos, Hartikainen puntaroi.

Hartikainen on B-junnujen kauteen suhteellisen tyytyväinen, parannettavaakin toki riittää.

- Tietty ailahtelevaisuus leimasi tätä kautta. Hyviä joukkueita vastaan pelasimme hyvin ja ennakolta huonompia vastaan huonosti. Tiettyä voittamisen kulttuuria puuttui.

- Joukkueessa on kuitenkin hyviä poikia ja muutaman vuoden kovalla työnteolla pojilla on mahdollisuus nousta edustusjoukkueeseen saakka, Hartikainen uskoo.

Ensi kesästä ei Hartikaisella ole mitään tietoa.

- Ei ole varmuutta tuleeko RoPSilta A-junnuporukkaa ja miten valmentajakuviot menevät. Ne asiat pitää saada selviksi mielellään jo marraskuun aikana, jotta pojat saavat varmuuden joukkueista ja pääsevät harjoittelemaan.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 977 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309