maanantai, 26 syyskuu 2005 03:00

GBK karkasi RoPSin B:ltä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Gamlakarleby Bollklubb oli RoPSille eilen liian kova vastus B-nuorten ykkösdivisioonan ottelussa Mäntyvaarassa. GBK lähti paluumatkalle Kokkolaan voitettuaan rovaniemeläiset 1-3 (0-2).

  Kotijoukkue tosin lähti peliin altavastaajana, sillä GBK on sarjataulukossa kolme pistettä RoPSia edellä ja voitti RoPSin kevätkierroksella kotonaan lukemin 3-1.

- Kova porukka oli vastassa, mutta peli oli tasainen. Kokkolalaisten alakerta uhrautui ja torpedoi kavennusyritykset, valmentaja Kari Hartikainen totesi.

GBK karkasi RoPSilta heti ensimmäisen puoliajan aluksi. Avausmaali vieraille syntyi vapaapotkusta 9. minuutilla, ja toisen kerran verkko heilui läpijuoksun päätteeksi.

Hyvään takaa-ajoon RoPSin siivitti Aleksi Vipusaaren maali toisen puoliajan alussa. Puolen kymmentä mahdollisuutta tasoitukseen RoPS kuitenkin tuhlasi, ja häviön sinetiksi tuli Kokkolan kolmas osuma kulmasta vain pari minuuttia ennen loppuvihellystä.

Sarjan päätteeksi RoPS matkustaa Kauhajoen Karhun vieraaksi 2. lokakuuta. Ennen eilistä peliä RoPS oli sarjataulukossa viidentenä. (KH)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1011 kertaa