ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 syyskuu 2005 03:00

RoPS-B tasasi VIFK:n kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit tasasivat pisteet lauantaina Vaasan IFK:n kanssa lukemin 2-2 (2-2). Kotijoukkueen esitys oli ainakin muutaman piirun verran parempi, kuin viikko sitten Kajaanissa, jolloin RoPS hävisi Kapalle rökälenumeroin 6-1.

  - Nyt oli tasainen ottelu. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ja mahdollisuutensa voittaa, mutta pisteet jaettiin, valmentaja Kari Hartikainen sanoi.

RoPS ja VIFK etenivät ottelussa tasatahtia ja maaleja tehtiin vuoronperään.

- Vieraat menivät 0-1 johtoon, meidän omasta virheestä. Tasoitusmaali oli komea, kun Pekka Kurttila pukkasi kulmasta hienon maalin, Hartikainen kiitteli.

RoPSin Juuso Majava vei kotijoukkueen 2-1 johtoon, mutta VIFK tasoitti rangaistuspotkusta.

- Pikkuisen oli sellaista syksyn pelailun makua, mutta ainakin pieni ryhtiliike Kajaani-peliin verrattuna, Hartikainen sanoi.

RoPSin B-junioreilla on vielä kolme ottelua jäljellä, joista seuraava on jo tänään, kun RoPSin vieraaksi saapuu PS Kemi.

- Tarkoitus on ottaa vielä kotivoitto. Siitä lähdetään, Hartikainen ennakoi.

B-junioreiden RoPS-PS Kemi ottelu pelataan tänään Susivoudilla ja ottelu alkaa jo kello 12. (JL)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1100 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309