ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 07 elokuu 2005 03:00

Loukkaantumiset RoPSin C15:n vaivana Kokkolassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Loukkaantumiset ja vaihtomiesten vähyys vaivasivat RoPSin C15-poikia jalkapallon Kai Pahlman -turnauksessa Kokkolassa perjantaina ja lauantaina.

  RoPS aloitti turnauksen perjantaina maalittomalla tasapelillä GBK:ta vastaan, mutta hävisi iltapäivällä liiganumeroin 0-6 Ilvekselle. Joukkueenjohtaja Juha Maisonvaaran mukaan GBK-pelissä paikkoja oli vaikka kuinka, mutta yhtään maalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi.

- Niin kävi kuin pelättiin, eli miehet loppuivat eikä vaihtomiehiä ollut kentälle laitettavaksi. Ilves-ottelu oli aivan surkea. Tasapelitilanteessa tuli nopeassa tahdissa kaksi loukkaantumista ja peli meni siinä, Maisonvaara kertoi.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa RoPS oli pitkään kiinni tasapelissä HJK:ta vastaan, mutta vastustaja onnistui pelin viimeisellä minuutilla tekemään ottelun ainoa maalin. Päivän toisessa pelissä väsynyt RoPS ei syttynyt enää pelaamaan, ja vastustaja Pallo-Iirot vei ottelun 3-1.

Sunnuntaina RoPS pelaa turnauksen sijoista 15-16.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 888 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227