ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 29 kesäkuu 2005 03:00

Rovaniemen junioripalloilijat yhteismarssilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon suosio erityisesti nuorten harrastuslajina jatkaa kasvuaan Rovaniemellä. Yksinomaan vahvimmin nuorisotyöhön panostavien RoPSin ja Lynxin riveistä löytyy tänäkin kesänä yli 700 juniori-ikäistä jalkapalloilijaa, jotka tempaisevat lauantaina (2.7.) marssimalla yhdessä Rovaniemen halki.

  RoPSin ja Lynxin nappulamarssi avaa alkuillan kestävän seurojen yhteisen junioritapahtuman, joka huipentuu illalla pelattavaan Veikkausliigan otteluun, jossa vastakkain ovat RoPS ja IFK Maarianhamina.

Kahden jalkapalloseuran yhteinen nuorisotapahtuma on ennen kaikkea tarkoitettu nuorten pelaajien yhteiseksi tapahtumaksi. Samalla se on kuitenkin muistutus niin pelaajille itselleen kuin myös kaikille kaupunkilaisille siitä, että jalkapallo on Rovaniemellä paljon muutakin kuin Veikkausliigan huippujalkapalloilua.

Pelkästään RoPSin ja Lynxin nappula- ja juniorijoukkueissa futaa tänä kesä yli 700 nuorta jalkapalloilijaa. Heidän peli- ja harjoitteluolosuhteidensa kannalta ei ole lainkaan sama, miten yhdistyvän Rovaniemen kaupunginisät suhtautuvat kaivatun jalkapallostadionin toteuttamiseen.

Palloilevien nuorten yhteismarssi alkaa lauantaina Sampo-aukiolta, johon juniorit kokoontuvat yhdessä valmentajien, joukkueiden toimihenkilöiden ja omien vanhempiensa kanssa kello 16.30.

Kello 17 joukkueet marssivat yhdessä Sampoaukiolta keskusurheilukentälle, jossa kaksi kummankin seuran nappulajoukkuetta pelaa näytösottelun nappuloille niin harvinaisessa ympäristössä, eli keskuskentän nurmella. Samanaikaisesti pelattavissa otteluissa toisessa ovat vastakkain RoPSin Ajax ja Lynx sekä toisessa päässä keskuskenttää Chelsea ja Lynx.

Näytösottelun jälkeen nuorten jalkapalloilta huipentuu Veikkausliigan otteluun, jossa kotijoukkue RoPS saa vastaansa IFK Mariehamnin Maarianhaminasta. Ottelu alkaa kello 18.30.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1088 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309