ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 20 kesäkuu 2005 03:00

RoPS:n B-junioreille luovutusvoitto Vaasasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-junioreiden pelitauko piteni entisestään, kun Vaasan IFK:n kakkosjoukkue luopui sunnuntain pelistä Rovaniemellä. Vaasalaisille putoaminen piirisarjaan oli jo varma ennen RoPS-ottelua, eikä porukka saanut kokoon riittävää määrää pelaajia vierasmatkalle Rovaniemelle. Joukkue tulee saamaan Palloliitolta sakot sarjasta luopumisesta.

  Ottelun lopputulos kirjattiin RoPS:n 3-0-voitoksi. RoPS:n valmentaja Kari Hartikainen harmittelee keskikesän pitkää pelitaukoa.

- Onhan se järjetöntä, että keväällä aloitetaan sarja kun maa on vielä jäässä ja kevätkausi joudutaan pelaamaan huonokuntoisilla hiekkakentillä. Nyt kun nurmikentät ovat parhaassa kunnossa on sitten kuukauden tauko, Hartikainen toteaa.

B-poikien Ykkösen pohjoislohkon voitti TP-Seinäjoki, nousten B-poikien SM-sarjaan. RoPS-B jatkaa pelejä Ykkösen syyskierroksella. Vaasa IFK kakkosen lisäksi piirinsarjaan putosi JJK Jyväskylästä.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 938 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309