ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 30 touko 2005 03:00

Olosuhteet RoPSille kovempi vastus kuin JJK

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit ottivat Lapinaukean kentällä mittaa jyväskyläläisestä JJK:sta. Ykkösdivivisioonan ottelussa rovanmiemeläisille suurimman vastuksen tarjosi kuitenkin kivenkova Lapinaukean kenttä, jossa pallo pomppi milloin minnekin.

  - Olosuhteet tekevät pelistä vaikeaa, vielä viikko pelataan hiekalla. On se kumma, että nurmikenttien tilannetta tuijotetaan kalenterista, vaikka kentät olisivat jo pelikuntoisia, totesi RoPsin valmentaja Kari Hartikainen.

Joka tapauksessa kotijoukkue hallitsi ottelua suvereenisti, ottaen ansaitun 2-0 (2-0) voiton. Jyväskyläläiset eivät saaneet koko ottelussa aikaan ainuttakaan maalilaukausta RoPSin maalille. Kotijoukkueen avausmaalin syntyi komealla kaukolaukauksella pelin 9.minuutilla. Niko Poikela laukoi 23 metristä yläkulmaan oman kuljetuksensa päätteeksi.

Toista maalia saatiin odottaa pelin 39.minuutille, jolloin Juha Bergman toimitti pallon etualanurkkaan, Joonas Kiistalan läpisyötöstä.

Toinen puoliaika oli maaliton, vaikka kotijoukkue loikin hyviä tekopaikkoja.

- Kokonaisuudessaan tämä oli rauhallinen peli joukkueelta. Joonas Kiistala ja Jukka Yrjänheikki jakoivat keskialueella hyvin palloa molemmille laidoille. Eniten tekemistä meillä on viimeistelyssä, maalipaikkoja tuhlataan liikaa, Kari Hartikainen summasi.

Syyskierroksen paikka varmistettu

Vastustaja JJK:n valmentaja Matti Silvennoinen jakoi myös tunnustusta kotijoukkueelle.

- Paremmille hävisimme, ei siinä mitään.

- Meillä on nuori -89-syntyneiden joukkue, tämä on tosi kova sarja näille kavereille. Liian paljon on tullut niukkoja tappioita, joten poikien itseluottamus on kovilla.

JJK:lla on enää pieni mahdollisuus päästä mukaan ykkösdivisioonan syyskierrokselle. Sen sijaan RoPsin B-juniorit jatkavat syyskierroksella.

- Sarjapaikka on varmistettu ja nousuun meillä ei ole enää mahdollisuuksia, joten nyt valmistaudutaan syksyä varten. Kevätkierroksella meillä on jäljellä vielä ottelut Kemiä, Kokkolaa ja Vaasaa vastaan, totesi Rops-valmentaja Hartikainen.

Miia Vatka
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1144 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309