ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 touko 2005 03:00

RoPS:n B-nuorten maalinteko solmussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-nuoret ovat pelanneet jo kolme ottelua ikäluokan ykkösessä tekemättä maalin maalia. Viikonlopun pelireissulta Vaasaan oli kotiintuomisina vain yksi piste, kun RoPS pelasi sunnuntaina 0-0 VPS:aa vastaan ja hävisi päivää aiemmin VIFK:lle 0-1 (0-1).

  - Kuusi pistettä oli tarjottimella, yhteen jäätiin, valmentaja Kari Hartikainen sanoi pettyneenä.

- Normaaliesityksellä olisi pitänyt voittaa molemmat, mutta maalinteko on juuri nyt melkoisessa solmussa.

Lauantain ottelu hiekalla oli pelillisestikin RoPS:lta ponneton esitys, mutta sunnuntain nurmikentällä joukkue ryhdistäytyi. Esitys oli ehjä lukuun ottamatta viimeistelyä, joka ei onnistunut millään.

- Muutamasta metristä saatiin pallo yli, ohi tai tolppiin, Hartikainen kuvaili.

Kun 19. kesäkuuta päättyvän kevätkierroksen ykkössija ja sitä kautta paikka SM-sarjaan on karannut, RoPS:n tavoite on siirtymässä jo syksyn peleihin. Silloin on jaossa paikka ensi kevääksi SM-karsintasarjaan.

- Kevätkierroksen loppu otetaan harjoituksena. Nyt opetellaan asiat vaikka kantapään kautta, jotta syksyllä ollaan valmiita, Hartikainen sanoi.

- Pelissä on hyviä aineksia, mutta maalintekopulmiin pitää löytyä ratkaisu.

Kentän tähti oli sunnuntaina sairaspaussilta viikonloppuna palannut Antti Matinlompolo, joka hoiti topparin roolinsa vakuuttavasti. Janne Turpeenniemi ja Aleksi Vipusaari sytyttivät liikkuvalla pelillään muitakin. Maalissa Esa Suoyrjö torjui vaasalaislaukaukset varmasti.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1209 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309