ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 15 touko 2005 03:00

OLS sai kaksi paikkaa ja teki kaksi maalia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Oulun Luistinseura sai kaksi maalintekopaikkaa ja teki niistä kaksi maalia lauantaina Lapinaukealla pelatussa jalkapallon B-junioreiden ykkösdivisioonan ottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Paikkoja tarjoutui kotijoukkueellekin, mutta OLS haki kamppailusta täydet pisteet maalein 0-2 (0-2).

258698
RoPSin Joonas Kiistala (oik.) tavoittelee palloa, ja Jukka Yrjänheikki seuraa taustalla.
RoPSin puolustus ei ollut tarpeeksi terävänä takaiskumaaleissa. Ensimmäisellä puoliajalla myötätuuleen pelaamaan päässyt OLS sai paikkansa pitkillä palloilla. Rovaniemeläispuolustajat ihailivat pallon lentoa liian kauan, ja vastustaja kiitti molemmilla kerroilla maalin muodossa.

Sen jälkeen OLS ryhtyi puolustamaan, mikä tuotti vieraille toivotun lopputuloksen. Toisella puoliajalla paikkoja oli RoPSillakin, mutta viimeistely ontui.

- Vyörytimme peliä, mutta ei ollut tuuria eikä taitoakaan, valmentaja Kari Hartikainen totesi.

Lähtökohta otteluun ei ollut ihanteellinen, sillä valmentaja joutui komentamaan kentälle toipilaita parin sairastuneen pelaajan tilalle.

- Peli meni ajoittain liian varovaiseksi, Hartikainen luonnehti.

RoPS pelaa ensi viikonvaihteessa kaksi ottelua Vaasan joukkueita vastaan. Lauantaina vastustajana on VIFK ja sunnuntaina VPS-juniorit. (JP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1104 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227