ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 07 touko 2005 03:00

RoPSin B-junnuille makea voitto Kokkolassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura haki makean 0-3 vierasvoiton KPV:stä helatorstaina Kokkolassa pelatussa jalkapallon B-poikien ykkösen ottelussa. Rovaniemeläisten maaleista vastasivat Jussi Inkeröinen (rp.), Juuso Majava ja Jukka Yrjänheikki.

  Voitto oli uhrautuvan joukkuepelin tulosta. RoPSin joukkueeseen palannut Pekka Kurttila toi alapään peliin rauhallisuutta ja voimaa. Keskikenttä ruokki hyvin hyökkäystä, jossa alati vaarallisina häärivät Majava ja Janne Turpeenniemi.

- Hallitsimme ottelua tyylikkäästi. Ensimmäinen 10-minuuttinen oli vielä hakua palloiluhallin keinonurmella, mutta sen jälkeen peli vapautui. Olen tyytyväinen poikien esitykseen, valmentaja Kari Hartikainen tuumi.

RoPSin seuraava ottelu on jo huomenna. Lapinaukealla klo 15 pelattavassa kamppailussa on vastassa Jaro. (JP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1063 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309