ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 24 huhtikuu 2005 03:00

Seinäjoki jyräsi RoPS-B:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran voittoisasti alkanut kausi jalkapallon B-nuorten I divisioonassa tyssäsi kunnolla kauden toisessa kamppailussa lauantaina Ounashallissa. Vierailija TP-Seinäjoki vie pisteet tylysti numeroin 1-5 (0-3)

474614
TP-Seinäjoki vei ja Rovaniemen Palloseuran pelaajat katsoivat vierestä, vuorossa Markus Sandberg. Tämä oli pelin henki B-nuorten I divisioonan ottelussa Ounashallissa.
Seinäjokiset ratkaisivat pelin reilussa vartissa iskemällä kolme maalia RoPSin virheistä.

- Vastus koveni tuntuvasti avauspelistä ja vieras ansaitsi voittonsa. Meillä oli kentällä pääasiassa alisuorittajia. Hävisimme kaikki taistelupallot ja keskialueen. Omaa peliä ei saatu järjestykseen missään vaiheessa, arvioi RoPSin valmentaja Kari Hartikainen.

Hän tosin otti tappiota myös omaan piikkiinsä.

- Vaihtojen myötä teimme rajujakin vetoja, mutta uhkapeli ei onnistunut. Nyt ovat kaikki 22 pelaajaa pelanneet ainakin puoli ottelua, Hartikainen totesi.

RoPS kavensi ottelun 2. jakson alussa rankkarista 1-3:een Jussi Inkeröisen osumalla, mutta ohut toivon lanka katkesi, kun Seinäjoki teki 1-4 seuraavasta hyökkäyksestä.

RoPSin kausi jatkuu helatorstaina vierasottelulla Kokkolassa (KPV). (KP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1162 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309