maanantai, 27 syyskuu 2004 03:00

RoPS B päätti vierasvoittoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura päätti kauden vierasvoittoon jalkapallon B-poikien ykkösessä. RoPS kukisti vesisateen vuoksi Uuteenkaarlepyyhyn viedyssä ottelussa Pietarsaaren Jaron 1-2 (1-0).

  Isäntäjoukkue pääsi tekemään vastahyökkäyksestä ottelun avausosuman 38. minuutilla, mutta mitä pitemmälle kamppailu eteni sitä vankemmin RoPS hallitsi sitä. Vieraiden pelin taso ei laskenut pelaajavaihdoista yhtään.

Rovaniemeläisten maaleista toisella puoliajalla vastasivat Juuso Majava ja Antti Matinlompolo, joka teki voittomaalin kulman jälkitilanteesta.

Valmentaja Kari Hartikainen oli tyytyväinen kauden päätösotteluun ja yleisesti koko kauteen.

- Poikien asenne on kohdallaan. Viimeinen ottelukin haluttiin selvästi pelata tosissaan ja voittaa. Nyt pidetään viikko taukoa ja sen jälkeen aletaan keskittyä ensi kauteen, Hartikainen totesi.

RoPSilla on ensi kautta ajatellen siinä mielessä ihanteellinen tilanne, että joukkueen runko säilyy lähes samana. Ainoastaan kaksi pelaajaa ei pääse yli-ikäisinä mukaan.

- Uskon, että tällä porukalla on täydet mahdollisuudet nousta B-poikien SM-sarjaan jo kevätkierroksen jälkeen. Se on realistinen tavoite ensi kautta ajatellen, Hartikainen vakuutti. (JP)

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 853 kertaa