ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 12 syyskuu 2004 03:00

RoPS A:n putoaminen SM-sarjasta lähellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kävi pistämässä FC Jazzin putoamisahdinkoon Jalkapalloliigassa, mutta porilaisten A-nuoret tekivät RoPSille saman tempun ikäluokan SM-sarjassa. RoPS hävisi lauantain kotiottelunsa Jazzille 0-3 (0-0) ja on varsin lähellä putoamista sarjasta.

629485
Pallo karkaa RoPSin hyökkääjältä Antti Peuralta ja niin uhkaa karata koko A-nuorten SM-sarjapaikka. Jazz kukisti RoPSin lauantaina Susivoudissa 3-0.
Jumbon paikalle valahtaneella RoPSilla on pelaamatta kolme ottelua (2 kotona, 1 vieraissa), mutta eroa säilymisviivaan on jo seitsemän pistettä. Vain täydellinen onnistuminen loppupeleissä ja Allianssin kompastelu voi muuttaa tilannetta.

Kevätkierrokseen verrattuna RoPS on hukannut punaisen langan aika totaalisesti. Vaikka pelaajaryhmitys on entisenlainen, joukkue on onnistunut voittamaan puolesta kaudesta valmentajaksi tulleen Jorma Turpeenniemen komennossa kahdeksasta ottelustaan vain yhden.

Eilisen ottelun RoPS hävisi viimeisen 20 minuutin aikana. Totuuden nimessä on sanottava, että Jazz oli lähempänä maalia jo avausjaksolla. Vain maalivahti Risto-Pekka Söderlundin torjunnat ja maalitolppa pitivät tilanteen tasoissa.

RoPSin etsikkoaika oli 2. jakson puolivälissä, mutta paikoista eivät verkot soineet. Pauli Turpeenniemi pääsi nokitusten Jazz-vahdin kanssa, mutta veskari torjui kulmaksi. Antti Peuran vedon maalivahti venyi komeasti ylänurkasta.

Jazz teki avausmaalinsa paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta, kun kaksi mies oli yhtäkkiä karussa isäntien puolustukselta. Aleksi Kokko viimeisteli 0-1. Sen jälkeen karkasi Jouko Kerokoski maalintekoon ja Kokko viimeisteli loppunumerot tolpan kautta.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1661 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309