ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 06 syyskuu 2004 03:00

RoPS kompastui Allianssiin 2. jaksolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ei päässyt kartuttamaan pistepussia jalkapallon A-poikien SM-sarjassa sunnuntaina Myllypuron liikuntapuistossa. Kotijoukkue Allianssi-j oli parempi lukemin 1-0 (0-0).

  Ilman jälkipeliä ei kuitenkaan päästy, sillä Allianssi sai tehtyä voittomaalinsa vahvasti paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. Kotijoukkue oli toisella jaksolla hieman niskan päällä, mutta kokonaisuutena nähtiin erittäin tasainen taistelu.

Rovaniemeläisten pistejahti tyrehtyi maalinteon takkuiluun. Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkueella oli kolme hyvää tekopaikkaa, mutta täysosuma jäi haaveeksi. Mika Hännisen vapaapotku pelastettiin aivan maaliviivalta, ja pari hyvää puskua pysähtyivät Allianssin maalivahtiin. Hänninen joutui myöhemmin jättämään kentän krampin vuoksi.

- Maalinteossa näyttää olevan ongelmia. Pelasimme uudella kokoonpanolla, jossa puolustus kyllä piti, valmentaja Jorma Turpeenniemi jutteli.

RoPSilla on jäljellä SM-sarjassa neljä ottelua. Ensi lauantaina rovaniemeläiset kohtaavat kotikentällä Jazzin ja seuraavana viikonloppuna sekä Reippaan että kaatosateen vuoksi siirretyssä ottelussa Hongan. Kausi päättyy vieraskentällä 25. syyskuuta HJK:ta vastaan. (JP)

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 982 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309