ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 elokuu 2004 03:00

RoPS B taisteli tasan seinäjokelaisten kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin B-junioreiden 2-2 (2-1) tulos ykkösdivisioonan ottelussa TP-Seinäjokea vastaan parasta oli, että rovaniemeläiset pystyivät nousemaan kahdesti tappioasemista tasatilanteeseen. RoPSin maalit kirjattiin Juuso Majavalle ja Juha Bergmanille.

  Ropsilaiset lähtivät vieraspeliin hakemaan vähintään pistettä. Vaisun ensimmäisen jakson jälkeen rivinsä koonneet pohjoisen vieraat pystyivät hallitsemaan tapahtumia Koskenkorvalla käydyssä pelissä paremmin toisen puolikkaalla.

- Ehkä pojat olivat väsyneitä pitkän matkan takia. Peliin lähdettiin aamukuudelta, ja jouduimme ajamaan Seinäjoelta vielä Koskenkorvalle. Siinä ei kävelytaukoja ehditty pitää. Lisäksi takana on kahden viikon tehokas treenijakso, RoPSin valmentaja Kari Hartikainen laskeskeli.

Hartikainen oli joukkoihinsa tyytyväinen, sillä puolustus toimi hyvin ja keskialue ruokki hyökkääjiä paremmin kuin edellisessä pelissä Kuopion Futista vastaan.

Samanlaisille otteille on tilaus jo ensi viikonloppuna, kun RoPS kohtaa kotonaan puhtaalla pelillä sarjakärjessä tyylittelevän Tervarit Oulusta. Kevätkierroksella RoPS hävisi Tervareille Oulussa lukemin 5-2.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 918 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227