ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 22 elokuu 2004 03:00

RoPSin A-nuorten ottelu jouduttiin keskeyttämään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran ja Hongan välinen jalkapallon A-nuorten SM-sarjan ottelu jouduttiin keskeyttämään lauantaina Susivoudissa rajun sadekuuron vuoksi. Joukkueet ehtivät pelata 53 minuuttia ennen kuin tuomari keskeytti kamppailun. Tilanne oli siinä vaiheessa espoolaisten hyväksi 1-3.

464922
RoPSin ja Hongan välinen A-nuorten SM-sarjaottelu jouduttiin keskeyttämään ja siirtämään myöhempään ajankohtaan.
- Enpä muista, että Rovaniemellä olisi aikaisemmin jouduttu tällaiseen ratkaisuun. Ratkaisu oli joka tapauksessa oikea, sillä olosuhteet olisivat olleet liian vaaralliset, RoPSin valmentaja Jorma Turpeenniemi totesi.

Ottelua ei jatkettu sateen tauottua, koska espoolaisilla oli kiire lentokoneeseen. Näin ollen ottelu siirretään Suomen Palloliiton myöhemmin ilmoittamaan ajankohtaan.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 813 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309