ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 18 elokuu 2004 03:00

Janne Turpeenniemi Ruotsiin maaotteluun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemeläinen Janne Turpeenniemi on valittu alle 15-vuotiaiden maajoukkueeseen. RoPSin B-junioreissa pelaava Turpeenniemi on mukana Suomen riveissä, kun joukkue kohtaa Ruotsin kaksoismaaottelussa 24. ja 26. elokuuta. Näyttönsä Turpeenniemi antoi ehdokasleirillä.

383882
Ensimmäinen ottelu pelataan Ruotsin Nyköpingissä, minkä jälkeen vuorossa on uusi peli Oxelösundissa.

Ensimmäinen ottelu pelataan Ruotsin Nyköpingissä, minkä jälkeen vuorossa on uusi peli Oxelösundissa.

Ykkösen sarjapelejä Turpeenniemen ei tarvitse jättää väliin maajoukkuekutsun takia, koska maaottelut ajoittuvat arkipäiviin. RoPSin B-joukkue kohtaa maaottelua edeltävänä sunnuntaina vieraspelissä TP-Seinäjoen, ja Ruotsista palattuaan Turpeenniemi pääsee jatkamaan 29. elokuuta RoPSin sinipaidassa kotikentällä Oulun Tervareita vastaan.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 953 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309