ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 09 elokuu 2004 03:00

Onnikin astui RoPS B:n riveihin Vaasan kaadossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit voittivat eilen vaasalaisvieraansa VPS:n luvuin 1-0 (0-0) Susivoudin kentällä. B-poikien ykkösen ottelu oli kotijoukkueen valmentaja Kari Hartikaisen mukaan tasaisin syyskierroksen tähänastisista.

  Voittomaali syntyi toisella jaksolla, kun Janne Turpeenniemi ajoi laidasta päätyyn ja keskitti Juuso Majavalle, joka heilautti pallon verkkoon lähietäisyydeltä.

VPS:n tasoitus oli syntyä samantien. RoPSin maalivahti Kari-Pekka Syväjärvi ehti kuitenkin palloa vastaan ja torjui läpiajon kulmaksi.

Lopputulos mairittelee, koska rovaniemeläisillä oli kevätkierrokselta alla kahden maalin tappio Vaasasta.

- Hyökkäyspäässä oli puutteita, emme oikein saaneet maalintekopaikkoja syntymään. Peli oli nihkeää ja iloisuus puuttui, Hartikainen pohti onnekkaaksikin näkemänsä pelin jälkeen.

Ensi sunnuntaina RoPS B lähtee maalijahtiin jälleen kotimaisemissa. Vastaan ryhmittyy tuolloin sarjajumbo Soccer Club Kuopio Futis -98, jonka voittaminen pitäisi olla nälkäisemmille vain välipala.

- Emme voi olettaa sillä tavalla. Meiltä on omista vahvuuksista kolme poikaa poissa ja osa lähtee maajoukkueleirille, mutta luottavaisin mielin me varmasti peliin lähdemme. Päätavoitteena on kuitenkin pedata hyvät asetelmat ensi kaudeksi, Hartikainen totesi raviradan ruoholla käytävästä kamppailusta.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1201 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309