ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 01 elokuu 2004 03:00

RoPS:n A-nuoret romahtivat toistamiseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuorten SM-sarja on käynnistynyt oudon kaksijakoisesti. RoPS on kontannut molemmissa kotipelissään suurinumeroiset tappiolukemat ja voittanut hyvän esityksen jälkeen TPS:n vieraskentällä.Tällä kertaa RoPS sai Susivoudin helteisellä kentällä Turun Interiltä turpiin lukemin 6-1 (2-0).

861384
Interin maalivahti Antti Nieminen (vas.) pääsi helpolla Susivoudin viheriöllä. Ainoa takaisku tuli hänen itsensä aiheuttamasta rankkarista.
Kotijoukkueen esitys oli kauttaaltaan vaisu. Päät painuivat vähän joka ukolla, kun vieraat saivat toisen maalinsa aivan ensi jakson lopulla. Osasyy tietysti RoPS:n surkeuteen oli vastustajalla, joka paukutteli maaleja tasaiseen tahtiin.

Hetkeksi turkulaistenkin ote kuitenkin kirposi, kun RoPS pääsi kaventamaan rangaistuspilkulta tilanteen 1-2:een. Rovaniemeläisten maalista vastasi Mika Hänninen, joka sijoitti pallon varmasti oikeaan alanurkkaan.

Puhuttelu suuraakkosin

RoPS:n valmentaja Jorma ”Bimbe” Turpeenniemi oli ihmeissään omiensa sekoiluista.

- Joukkue toimi moraalittomasti. Nyt on perimmäisten kysymysten aika. Teen sen pelaajille selväksi heti, kun menen koppiin, selvitti Turpeenniemi, jonka mielestä niin luokattomasti ei voi pelata kuin he nyt pelasivat.

- En halua selitellä tappiota loukkaantumisilla. Me olimme yksinkertaisesti joka osa-alueella vastustajaa huonompia, Turpeeniemi myönsi.

Interin luotsi Juha Lipponen sen sijaan saattoi vain myhäillä, kun peli kulki suojateilla.

- Pelimme alkaa olla uomissaan.Meillä on iso rinki, josta koulutamme edustusjoukkueeseen pelaajia, kertoi Lipponen, jolta puuttui ryhmästään peräti viisi pelaajaa. He olivat VG-62:n mukana Ykkösen pelissä.

Inter on aloittanut sarjan hyvin. Se on voittanut kaikki pelaamansa kolme peliä ja keikkuu sarjan kärkisijoilla.

- Tarvitsemme vielä yhden voiton varmistaaksemme sarjapaikan ensi kesäksi. Tietysti otamme niin paljon pinnoja kuin vain saamme, sanoi Lipponen.

Maalit: 0-1 Tuukka Keskikallio, 0-2 Keskikallio, 1-2 Mika Hänninen (rp), 1-3 Jesse Bergbom, 1-4 Jussi Luotonen, 1-5 Luotonen, 1-6 Jarmo Elo.

Janne Turunen
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1980 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309