keskiviikko, 23 kesäkuu 2004 03:00

RoPS jahtaa vielä lähtöpisteitä SM-sarjaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Yllätyksellisesti kevätkierroksen pelannut Rovaniemen Palloseura jahtaa A-nuorten SM-karsintasarjan päätösottelussa tänään lähtöpisteitä heinäkuussa alkavaan varsinaiseen SM-sarjaan. RoPS kohtaa Susivoudissa Helsingin Jalkapalloklubin. Ottelu pelataan poikkeukselliseen aikaan klo 14.

 

Syynä outoon arkipeliaikaan on vastustajan toivomus ehtiä iltalennolla takaisin Helsinkiin. Sen myönnytyksen RoPS antoi, mutta ei muuta.

- Meillä on yhä saumat saada lähtöpisteitä ja niitä yritetään tosissaan. Samalla pyritään katkaisemaan myös viime pelien tappioputki, kertoi valmentaja Mika Lumijärvi.

RoPS saa tänään vahvuuteen liigajoukkueesta Mika Hännisen.

- Mikan mukanaolo nostaa koko porukan itseluottamusta, Lumijärvi vakuutti.

Tuoko HJK Klubi-04:n?

RoPSilla on tänään jopa saumat pudottaa HJK syyskierrokselle I divisioonaan, joten vieraillakin on ottelussa panosta reilusti. Huhu tosin kertoo, että Klubi tulisi Rovaniemelle joukkueella, josta valtaosa pelaa normaalisti II divisioonaa Klubi-04 joukkueessa. Osa heistä on ollut mukana myös Keith Armstrongin liigaryhmässä

HJK:ta valmentaa mm. Italian pääsarjassa ammattilaisena pelannut Mika Lehkosuo, joka joutui lopettamaan aktiiviuransa polvivamman takia.

Nousijajoukkue RoPSin kevätkierros on ollut positiivinen yllätys kaikille.

- Emme me tuollaista pistepottia osanneet odottaa. Ensimmäinen tavoite oli pelata sellaista jalkapalloa, jolla pisteitä irtoaa. Tavoitteena oli yltää myös syyskierroksen varsinaiseen SM-sarjaan ja se toteutui, Mika Lumijärvi totesi.

Myös RoPSin B-nuoret pelaavat tänään kevätkierroksen viimeisen I divisioonan ottelun. Vastustajaksi Keinuvuopajan nurmelle tulee PK-37 Iisalmesta. Ottelu alkaa klo 18.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 770 kertaa