ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 17 touko 2004 03:00

RoPS B jäi pisteittä Vaasassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran pistetili ei karttunut sunnuntain vierasottelussa Vaasassa B-nuorten I divisioonassa. Kotijoukkue Vaasan Palloseura oli odotetusti vahvempi ryhmä maalein 2-0 (0-0).

 

Ilman valmentajaa reissussa ollut RoPS pelasi avausjakson parempaa peliä kuin aikoihin, mutta maalit jäivät tekemättä kolmesta hyvästä tekopaikasta. VPS otti ohjat toisella jaksolla ja teki kaksi pelitilannemaalia. Avausjaksolla isännät pelasivat kohtuuttoman kovaa ja erotuomari palkitsi temput kolmella varoituksella.

RoPSin pelit jatkuvat jo helatorstaina. Tuolloin bussi vie joukkueen Kuopioon KuPSin vieraaksi. Sunnuntaina rovaniemeläiset kohtaavat kotiottelussa TP-Seinäjoen.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 820 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227