ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 14 touko 2004 03:00

Hallitseva mestari Kuusysi mittaa RoPSin A-nuoret

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolmella täysosumalla A-nuorten SM-sarjapelit aloittanut Rovaniemen Palloseura kohtaa lauantain kotiottelussa ikäluokan hallitsevan Suomen mestarin Kuusysin Lahdesta. Kuusysi on sarjassa kakkosena kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, joten kuntopuntari on tähän mennessä kovin mahdollinen.

 

- Mihinkään yltiöpäiseen hyökkäilyyn ei lähdetä vaan pyritään pitämään oma pää puhtaana avausjakso. Sen jälkeen katsotaan seuraavaa jaksoa. Se on selvä, että jos tässä pelissä pärjätään, alkaa paikka syyskierrokselle olla aika varma, ynnäsi RoPSin valmentaja Mika Lumijärvi.

Lahden juniorimylly on jauhanut vuosia hyviä pelaajatyyppejä eikä tilanne ole ainakaan heikentynyt. Viime kauden A-nuorten SM-sarjassa lahtelaiset ottivat sekä kultaa että hopeaa (Reipas). Kuusysin nimekkäin pelimies on 48 poikien maaottelua pelannut Ville-Veikko Savolainen, joka teki maalinkin edellisottelussa. Hänellä on sopimus myös FC Lahden liigajoukkueen kanssa.

RoPSia alkukaudesta auttanut keskikenttäpelaaja Mika Hänninen on palannut liigajoukkueen vahvuuteen, joten hän ei ole nyt kokoonpanossa. Maalivahti Risto-Pekka Söderlund pelaa lauantaina, mutta on sunnuntaina liigajoukkueen mukana Vantaalla Allianssi -ottelussa.

- Onneksi meillä on hyvin pelaajia mahdollisia aukkoja paikkaamaan, Lumijärvi totesi.

Ottelu pelataan Lapinaukean hiekalla klo 13 alkaen.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 940 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309