perjantai, 14 touko 2004 03:00

Hallitseva mestari Kuusysi mittaa RoPSin A-nuoret

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolmella täysosumalla A-nuorten SM-sarjapelit aloittanut Rovaniemen Palloseura kohtaa lauantain kotiottelussa ikäluokan hallitsevan Suomen mestarin Kuusysin Lahdesta. Kuusysi on sarjassa kakkosena kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, joten kuntopuntari on tähän mennessä kovin mahdollinen.

 

- Mihinkään yltiöpäiseen hyökkäilyyn ei lähdetä vaan pyritään pitämään oma pää puhtaana avausjakso. Sen jälkeen katsotaan seuraavaa jaksoa. Se on selvä, että jos tässä pelissä pärjätään, alkaa paikka syyskierrokselle olla aika varma, ynnäsi RoPSin valmentaja Mika Lumijärvi.

Lahden juniorimylly on jauhanut vuosia hyviä pelaajatyyppejä eikä tilanne ole ainakaan heikentynyt. Viime kauden A-nuorten SM-sarjassa lahtelaiset ottivat sekä kultaa että hopeaa (Reipas). Kuusysin nimekkäin pelimies on 48 poikien maaottelua pelannut Ville-Veikko Savolainen, joka teki maalinkin edellisottelussa. Hänellä on sopimus myös FC Lahden liigajoukkueen kanssa.

RoPSia alkukaudesta auttanut keskikenttäpelaaja Mika Hänninen on palannut liigajoukkueen vahvuuteen, joten hän ei ole nyt kokoonpanossa. Maalivahti Risto-Pekka Söderlund pelaa lauantaina, mutta on sunnuntaina liigajoukkueen mukana Vantaalla Allianssi -ottelussa.

- Onneksi meillä on hyvin pelaajia mahdollisia aukkoja paikkaamaan, Lumijärvi totesi.

Ottelu pelataan Lapinaukean hiekalla klo 13 alkaen.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 783 kertaa