ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 25 huhtikuu 2004 03:00

RoPS B aloitti divarikauden vierasvoitolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloitti jalkapallon B-nuorten ykkösdivisioonan vierasvoitolla lauantaina Kokkolassa. KPV-juniorit kaatui vahvan esityksen jälkeen 0-2 (0-0).

 

Avausjakso oli vierailta varsinainen tuhlattujen tilaisuuksien kavalkadi. Eetu Parpala, Joonas Kiistala, Janne Turpeenniemi ja Jukka Yrjänheikki pääsivät vuoron perään kokeilemaan, mutta isäntien maali pysyi puhtaana. KPV-j ei saanut ensimmäisellä puoliskolla yhtään kunnon hyökkäystä.

Toisella jaksolla puntit tasoittuivat. RoPS hallitsi kuitenkin tapahtumia kauttaaltaan, ja maalinteossa onnistuivat Eetu Parpala ja Juha Bergman.

- Ensimmäinen jakso maltettiin pelata kunnolla, vaikka maaleja ei tullutkaan. Toinen puolisko oli hieman hermostunutta, mutta se selvitettiin kunnialla. KPV-j yritti viedä peliä eteenpäin nopeilla vastaiskuilla.

- Avausvoitto oli tietysti tämän reissun tärkein anti, RoPSin valmentaja Ari Kunnari totesi.

RoPS kohtaa ensi sunnuntaina kotona joensuulaisen Jipon.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1023 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309