ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 25 huhtikuu 2004 03:00

RoPS avasi A-nuorten SM-sarjan vierasvoitolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloitti komeasti vierasvoitolla jalkapallon A-nuorten SM-sarjapelit lauantaina. RoPSin jalkoihin jäi viime kauden SM-pronssijoukkue Ilves Tampereella. Loppunumerot olivat vieraille 0-2 (0-0).

164279
Kimmo Karvonen laukoi RoPSin toisen maalin Tampereella.

- Hyvillä mielin tällaisen pelin pelin jälkeen voi kotiin lähteä. Vastustajasta emme tienneet ennakkoon mitään, mutta vartin jälkeen selvisi ettemme me ainakaan huonompi porukka ole, kommentoi RoPSin tyytyväinen valmentaja Mika Lumijärvi.

Avausjakso oli RoPSille vaikea Kaupin hiekka-areenalla pelatussa ottelussa.

- Meillä oli vasen pakki vähän pulassa, mutta pelipaikkojen vaihdolla asia saatiin kuntoon. Toisella jaksolla maalivahti Turo Jänkälälle ei kirjattu yhtään torjuntaa, Lumijärvi kertoi.

Mika Hänninen tehokkaana

RoPSin tahtipuikkoa heilutti liigajoukkueen mukana harjoitteleva, mutta peliminuutteja A-nuorissa hankkiva Mika Hänninen. Peliä oli käyty 53 minuuttia kun Hänninen täräytti pallon vaikeasta tilanteesta Ilves-maalin takaylänurkkaan, 0-1. Esityön maaliin teki Harri Aaltonen.

Hänninen oli järjestelemässä myös ottelun loppunumeroita. Kimmo Karvonen laukoi Hännisen syötöstä pallon läheltä maalin kattoon 79. minuutin kohdalla.

- Kun Mika ja Antti Peura pistettiin 2. jaksolla keskikentän pariksi, ei vastustaja päässyt enää tilanteisiin, Lumijärvi totesi.

RoPSilla oli saumat huomattavasti isompaankin maalisaldoon. Nopea kärki Dima Novik oli useasti nokitusten tamperelaisvahdin kanssa, mutta viimeinen kosketus oli huono.

- Sellainen tunne avauksesta jäi ettei meidän tarvitse lähteä häviämään yhtään peliä ennakkoon. Varsinkin puolustus toimi hyvin, Lumijärvi totesi.

RoPSin kotiavaus sarjassa on sunnuntaina 2.5., jolloin vastassa on Turun Palloseura.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1280 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309