ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 21 syyskuu 2003 03:00

RoPS-A:n nousu voiton päässä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSn A-junioreiden toiseksi viimeinen ottelu päättyi juuri niin kuin sen pitikin. VPS2 kaatui 0-5 (0-2).

RoPSn A-junioreiden toiseksi viimeinen ottelu päättyi juuri niin kuin sen pitikin. VPS2 kaatui 0-5 (0-2).

 

Joukkue jatkaa 1. divisioonan piikkipaikalla ja ensi viikonlopun ottelussa VPS 1:tä vastaan panoksena on sarjanousu SM-sarjaan. Seuran johto on vilkuttanut junioreiden tavoitteelle vihreää valoa.

Joukkueen vahvaan syysvireeseen johdattanut Mika Lumijärvi haluaa kuitenkin lyödä jäitä hattuun.

- Mitään ei ole vielä saavutettu. Nyt pitää rauhoittua ja keskittyä omaan tekemiseen. Ei ole pienintäkään varaa leijumiseen, melkoisen valmentajan maineeseen noussut mies kertoo.

Kova vastatuuli teki RoPSn ensimmäisen jakson urakan vaikeaksi, mutta peli aukesi ensimmäisen vartin jälkeen

Vaasan reisulla RoPSn maalit kertyivät kahdelle nuorukaiselle. Koko kauden hyvässä vireessä ollut Antti Peura osui kahdesti ja edustusjoukkueesta varoitustilin täyttymsen takia huilannut Mika Hänninen pyssytti pallon verkkoon kolmesti.

- Koko porukka pelasi hyvin. Ottelu noudatti tottua kaavaa. Hallitsimme hommaa. Sovitaanko, että jutellaan ensi viikonlopun jälkeen enemmän, sillä nyt ei vielä hehkutella, mutta hyvältä näyttää, Lumijärvi sanaili. (JH)

Luettu 1161 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309