ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 10 elokuu 2003 03:00

RoPS A jatkaa puhtaalla pelillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-juniorit tekivät eilen onnistuneen matkan Vaasaan paikallisen VIFKn vieraaksi. Kotiin tuomisina Mika Lumijärven suojateilla oli kolme tärkeää sarjapistettä numeroin 2-6 (0-4).

 

Isokokoinen ja kankea kotijoukkue oli ottelun alusta lähtien ahtaalla nopeiden ja aktiivisesti karvanneiden rovaniemeläisten kanssa. Kuvaavaa ottelulle oli se, että RoPSn maalivahti Risto-Pekka Söderlun ei joutunut ensimmäisellä jaksolla kertaakaan kunnon torjuntatöihin.- Meillä oli homma hallussa alusta asti ja pystyimme määräämään pelin tahdin, valmentaja Mika Lumijärvi kertoi.

Erityisen tyytyväinen Lumijärvi oli jälleen joukkueen puolustuspeliin. Se toimi hyvin koko joukkueella.

Hyökkäyspelin osalta valmentaja vain naureskeli tyytyväisenä.

- Kuusi onnistumista ja kaksi hattutemppua. Mikäs siinä, käyhän se näinkin. Tehoja näyttää löytyvän.

RoPSn osumista vastasivat siis kaksi pelaajaa. Kolmen maalin tekijöiksi merkittiin Antti Peura ja Jouko Turpeenniemi. Miinuspuolelle tuli kuitenkin joukkueelle tärkeän pelaajan toppari Jari Gröhnin ulosajo kahden varoituksen takia.

- Jari puuttuu ensi lauantain pelistä. Hänen panoksensa joukkueen alakerrassa on tärkeä, mutta uskon, että paikkaajia ryhmästä löytyy.

RoPSn taival I-divisioonassa jatkuu siis ensi lauantaina, kun Rovaniemelle saapuu Kemin KPT-85.

- Vastassa on kova ryhmä, mutta meidänkin tilanne näyttää aika hyvältä. Toivottavasti se sytyttää poikia, että peli pelataan Keskuskentällä. Sillä kentällähän kaikkien poikien tavoite loppujen lopuksi on, Lumijärvi mietti tulevaa.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1030 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309