ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 heinäkuu 2003 03:00

RoPSin C14-pojat kolmansia Turussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran nuorempien C-junioreiden viikonlopun turnausmatka kovaan kansainväliseen Ystävyyskaupunkiturnaukseen Turkuun poiki pronssiset mitalit joukkueelle.

  Turkulaiset isännät kutsuvat vuosittain 32 joukkuetta ympäri Eurooppaa mittelemään 14 vuotiaiden paremmuudesta. Tänä vuonna RoPs oli toiseksi paras suomalainen seura. Edelle ehti vain isäntäjoukkue TPS, joka hävisi finaalin Pietarin Zenithille 1–0.

RoPS koki turnauksen ainoan tappion sunnuntai aamun välierässä juuri Zenithille 4–0.

– Ei siinä mitään selittelemistä. Venäjän pojat olivat parempia ja sillä selvä, joukkueen valmentaja Jorma Turpeenniemi kertoi.

Pronssiottelussa vastaan asettui Tampereen TPV. Rankkasateessa käydyssä ottelussa tehtiin vain yksi maali ja sen teki RoPS:n Eetu Parpala. Kupittaan Veritas-stadionilla pelattu ottelu päättyi siis RoPSlle 1–0.

– Kerrassaan hieno turnaus pojilta. Saimme tuntumaa erilaisiin joukkueisiin ja erilaisiin pelitapoihin. Kasvatusmielessä upea reissu, tyytyväinen Turpeenniemi totesi.

Hyvään vireeseen päässeen C14 joukkueen seuraava suuri tavoite on kolmen viikon kuluttua Espoossa pelattava Nike-premier cup, jonka voittaja lähtee pelaamaan ikäluokan maailmanmestaruudesta.

– Tämä oli loistava kenraaliharjoitus kauden päätavoitetta silmällä pitäen. Tiukat pelit ovat parasta harjoitusta, sillä pohjoisessa ei aina piirisarjaotteluissa tule tarpeeksi tiukkaa vääntöä. Mikäli haluamme kehittyä, niin kovia pelejä on haettava etelän turnauksista.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1013 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309