maanantai, 14 heinäkuu 2003 03:00

Pelaamisen riemua Rovaniemi-turnauksessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Todellista jalkapallon, urheilun ja liikunnan riemua oli tarjolla Rovaniemen raviradalla, kun jalkapallon Rovaniemi-turnaus potkittiin päätökseen päivän turnauksena.

888888
FC Lynxin Janne Holopainen on päässyt mainioon tekopaikkaan. Vieressä varmistaa Teemu Säkkinen. Lynx kukisti RoPS-valkoisen maalein 5-2 Mäntyvaaran raviradalla pelatussa Rovaniemi-turnauksessa.
11-vuotiaille junioreille ensimmäistä kertaa järjestetty turnaus keräsi raviradan nurmelle kahdeksan joukkuetta Rovaseudulta, Kemistä, Torniosta ja Sodankylästä.

– Tämän ikäisille ei turnauksia Lapin alueella isommin ole ja piirisarjoissakin otteluturnauksia on harvakseltaan. Pojilla on kuitenkin kovat pelihalut ja turnauksia pitää hakea kauempaa Etelä-Suomesta ja Ruotsin puolelta. Se ei ole mitään halpaa touhua, joten oma turnaus koettiin tärkeäksi, kertoo turnauksen järjestelyistä vastannut Jouni Töyräs.

– Tästä on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma. Ensi vuodeksi ikähaitaria voidaan jonkin verran laajentaa. Raviradalla ja Rovaniemen muilla kentillä on kyllä tilaa isommallekin turnaukselle.

Ensimmäisen Rovaniemi-turnauksen finaalissa Tornion TP-47 kukisti SoPan Sodankylästä selvin lukemin 3-0. Pronssiottelussa RoPS-sininen kukisti niukasti FC Lynxin 2-1.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1213 kertaa