ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 14 heinäkuu 2003 03:00

Pelaamisen riemua Rovaniemi-turnauksessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Todellista jalkapallon, urheilun ja liikunnan riemua oli tarjolla Rovaniemen raviradalla, kun jalkapallon Rovaniemi-turnaus potkittiin päätökseen päivän turnauksena.

888888
FC Lynxin Janne Holopainen on päässyt mainioon tekopaikkaan. Vieressä varmistaa Teemu Säkkinen. Lynx kukisti RoPS-valkoisen maalein 5-2 Mäntyvaaran raviradalla pelatussa Rovaniemi-turnauksessa.
11-vuotiaille junioreille ensimmäistä kertaa järjestetty turnaus keräsi raviradan nurmelle kahdeksan joukkuetta Rovaseudulta, Kemistä, Torniosta ja Sodankylästä.

– Tämän ikäisille ei turnauksia Lapin alueella isommin ole ja piirisarjoissakin otteluturnauksia on harvakseltaan. Pojilla on kuitenkin kovat pelihalut ja turnauksia pitää hakea kauempaa Etelä-Suomesta ja Ruotsin puolelta. Se ei ole mitään halpaa touhua, joten oma turnaus koettiin tärkeäksi, kertoo turnauksen järjestelyistä vastannut Jouni Töyräs.

– Tästä on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma. Ensi vuodeksi ikähaitaria voidaan jonkin verran laajentaa. Raviradalla ja Rovaniemen muilla kentillä on kyllä tilaa isommallekin turnaukselle.

Ensimmäisen Rovaniemi-turnauksen finaalissa Tornion TP-47 kukisti SoPan Sodankylästä selvin lukemin 3-0. Pronssiottelussa RoPS-sininen kukisti niukasti FC Lynxin 2-1.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1393 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309