ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 30 touko 2003 13:00

Jari Barskin "räkämaali" ratkaisi RoPS-A:n voiton

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tehojen puute on ollut Kemin Pallotovereiden A-poikien ongelma ikäluokan Ykkösen pohjoislohkossa. Ratkaisijan rooliin ei noussut kukaan torstainakaan Rovaniemen Palloseuraa vastaan ja KPT-85 kärsi Karihaarassa 0-1 (0-1) tappion.

‑ Neljässä ottelussa neljä maalia, joista kolme yhdessä pelissä. Numerot kertovat missä vika piilee, mutta yrityksen puutteesta joukkuetta ei voi moittia. Pukukopissa oli todella hiljaista pelin jälkeen, huokaa KPT‑85:n valmentaja Tuomo Oksala. Vieraiden voittomaali syntyi avausjakson puolivälissä tilanteesta, joka oli jo purkautumassa kotijoukkueen maalilta. RoPS:n Jari Barsk pääsi kuitenkin puskemaan kohti KPT‑85:n maalia ja pallo meni maalivahti Anssi Jaakkolan käsien kautta tolppaan, josta se pomppasi Jaakkolan kantapäähän ja siitä verkon perille.

 ‑Todellinen "räkämaali". Maalivahtia tilanteesta on kuitenkin turha syyttää ja Anssi saa muutenkin pelistä puhtaat paperit, Oksala toteaa.

KPT‑85 hallitsi kenttätapahtumia, mutta RoPS puolusti sitkeästi palloa eikä palloa saatu kertaakaan Risto‑Pekka Söderlundin selän taakse. RoPS kuluu sarjan kärkikastiin, sillä neljästä pelistä kasassa on 7 pistettä ja kolmas sija lohkossa.

© 2003 Lapin Kansa

Luettu 1491 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227