ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 30 touko 2003 13:00

Jari Barskin "räkämaali" ratkaisi RoPS-A:n voiton

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tehojen puute on ollut Kemin Pallotovereiden A-poikien ongelma ikäluokan Ykkösen pohjoislohkossa. Ratkaisijan rooliin ei noussut kukaan torstainakaan Rovaniemen Palloseuraa vastaan ja KPT-85 kärsi Karihaarassa 0-1 (0-1) tappion.

‑ Neljässä ottelussa neljä maalia, joista kolme yhdessä pelissä. Numerot kertovat missä vika piilee, mutta yrityksen puutteesta joukkuetta ei voi moittia. Pukukopissa oli todella hiljaista pelin jälkeen, huokaa KPT‑85:n valmentaja Tuomo Oksala. Vieraiden voittomaali syntyi avausjakson puolivälissä tilanteesta, joka oli jo purkautumassa kotijoukkueen maalilta. RoPS:n Jari Barsk pääsi kuitenkin puskemaan kohti KPT‑85:n maalia ja pallo meni maalivahti Anssi Jaakkolan käsien kautta tolppaan, josta se pomppasi Jaakkolan kantapäähän ja siitä verkon perille.

 ‑Todellinen "räkämaali". Maalivahtia tilanteesta on kuitenkin turha syyttää ja Anssi saa muutenkin pelistä puhtaat paperit, Oksala toteaa.

KPT‑85 hallitsi kenttätapahtumia, mutta RoPS puolusti sitkeästi palloa eikä palloa saatu kertaakaan Risto‑Pekka Söderlundin selän taakse. RoPS kuluu sarjan kärkikastiin, sillä neljästä pelistä kasassa on 7 pistettä ja kolmas sija lohkossa.

© 2003 Lapin Kansa

Luettu 1606 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309