ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 11 touko 2003 14:00

RoPS:n A-nuorille täysi tyrmäys sarja-avauksessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuorten kausi alkoi murheellisesti Oulun Luistinseuran vieraana, kun OLS voitti 1. divisioonan kohtaamisen peräti 9-0 (5-0).

Kaiken lisäksi RoPS:lta ajettiin kaksi pelaajaa ulos.

RoPS:n kakkosvalmentaja Jorma Gröhn selitti rumaa tulosta tuomarin epäonnistumisella ja oudolla pelialustalla. Ottelu pelattiin Heinäpään tekonurmella.

- Meilläkin oli alussa tilanteita, muun muassa yksi läpiajo ja ylärimalaukaus. Mutta kun OLS teki pari maalia, niin selkäranka napsahti siitä poikki, Gröhn sanoi.

Gröhnin mielestä RoPS:n parhaita olivat kärkimiehet Ville Ylipaavalniemi ja Jouko Turpeenniemi, joka joutui lopulta kentältä pois toisen varoituksen myötä. Antti Peura saateltiin punaisella kortilla suihkuun myöhästyneen taklauksen jälkeen. Gröhnin mielestä ulosajot olivat aiheettomia.

Oululaisten tehomies Olli Luoma-aho vauhditti omiensa voittoa neljällä maalilla.

© 2003 Lapin Kansa 

 

Luettu 1153 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309