Liity Kannustajaksi - tuet RoPSin junioritoimintaa

kannustaja isoLiity Kannustajiin osoitteessa www.s-kanava.fi/oma ja tue RoPS:n junioritoimintaa! Kannustajat on Osuuskauppa Arinan tukiohjelma, jolla tuetaan pohjoissuomalaista junioriurheilua. Kannustajaksi voi liittyä kuka tahansa Arinan jäsen.

Mukana Kannustajissa on yhteensä 20 seuraa. Seuroille maksettavan tuen suuruus riippuu seuran saamien Kannustajien määrästä. Kannustajaksi voi liittyä joko Prisman asiakaspalvelupisteellä tai S-kanavan nettisivuilla. RoPS:n kohdalla tuki ohjataan lyhentämättömänä suoraan juniorityöhön.

Kannustajaksi liittyminen ei heikennä kenenkään henkilökohtaisia Bonuksia, vaan kysessä on puhdas tuki urheiluseuroille. Kannustajat-ohjelma on voimassa koko kalenterivuoden, joulukuun viimeiseen päivään saakka.

Liity RoPS:n Kannustajaksi Rovaniemen Prismassa

Helpoin tapa liittyä kannustajaksi on Rovaniemen Prisman asiakaspalvelupisteellä. Mene pisteelle S-Etukortin ja henkilötodistuksen kera. Ilmoita ystävälliselle virkailijalle haluavasi liittyä RoPS:n Kannustajiin.

Voit liittyä myös Kemin, Raahe sekä Oulussa Limingantullin ja Linnanmaan Prismoissa sekä Oulussa Sokoksen Herkussa.

Liity RoPS:n Kannustajaksi netissä S-kanavalla

  1. Kirjaudu Omalle S-kanavalle www.s-kanava.fi/oma
  2. Siirry Omalla S-kanavalla kohtaan Osallistu ja vaikuta.
  3. Klikkaa kuvaketta Liity Kannustajaksi.
  4. Valitse tuettavien yhdistysten listasta Rovaniemen Palloseura.
  5. Tarkista samalla yhteystietosi.
  6. Klikkaa lopuksi Päivitä tiedot-painiketta.

Jos sinulla ei ole vielä S-tunnusta, voit luoda sen kirjautumisen yhteydessä. S-tunnusta luodessasi tarvitset pankkitunnukset (S-Pankki, Aktia, Nordea, Handelsbanken,OP, Danske Bank, POP Pankki, Ålandsbanken, Säästöpankki). Voit kirjautua myös S-Pankinverkkopankista kohdasta Oma S-kanava.


Tulosta