ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 31 elokuu 2023 19:19

RoPS:n edustusjoukkueilla vieraspelien viikonloppu

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)
Kuva: Roifoto/Matias Toropainen Kuva: Roifoto/Matias Toropainen

Miesten joukkue kohtaa sunnuntaina Kuopion Elon, naiset vieraaksi Seinäjoelle. Kumpikin joukkue taistelee syksyn peleissä lohkojensa kärkisijoista.

Rovaniemen Palloseuran naisten edustusjoukkue matkustaa tulevana sunnuntaina toiseen perättäiseen vieraspeliin. Vastus on lohkossa kovin mahdollinen, sillä ottelua emännöi sarjakärki SJK.

- SJK on pelannut kauden tähän asti ilman tappioita. Kotiottelussa toukokuun lopulla meillä oli jo mahdollisuus pisteisiin, mutta kyllä silloin parempi joukkue voitti. Tuon kohtaamisen jälkeen meidän oma peli on mennyt kuitenkin eteenpäin, joten oletan, että sunnuntaina nähdään tasainen ja laadukas peli, arvioi päävalmentaja Juho Pernu.

Kuluneella viikolla Naisten Kakkosen C-lohkon sarjataulukkoon ja loppukauden ohjelmaan tuli muutoksia, kun Seinäjoen Mimmiliiga (SeMi) suljettiin sarjasta. Paikallislehti Ilkka-Pohjalaisen mukaan joukkueelta loppuivat pelaajat, eikä se saanut joukkuetta kasaan edelliseen otteluunsa. Tämän seurauksena kaikki SeMin pelaamat ottelut mitätöitiin.

- Meillä olisi ollut vielä kotipeli SeMiä vastaan, mutta nyt on jäljellä enää SJK, HauPa ja Närpiö vieraissa ja FC United kotona.

RoPS Naiset on tällä hetkellä lohkossaan kolmannella sijalla.

Sarjanousija Kuopion Elo antaa tiukan vastuksen kotikentällä

Kuopion vanhimmalla jalkapalloseuralla Kuopion Elolla on takanaan kaksi peräkkäistä sarjanousua. Nelosesta Kakkoseen parissa vuodessa noussut joukkue taistelee tällä hetkellä tiukasti säilymisestä sarjassa ilman karsintapelejä. RoPSin ja Elon ensimmäinen kohtaaminen Rovaniemen Keskuskentällä kesäkuun alussa päättyi kotijoukkueen niukkaan 2-1 voittoon, kun RoPS onnistui varmistamaan kolme pistettä lisäajan maalilla.

Päävalmentaja Ville Ulanen ei odota helppoa reissua.

- Pitkä retki on sunnuntaina tiedossa, mutta tuliaiset ovat kirkkaana mielessä. Elo on parantanut peliään tiiviimmäksi ja tasapainoisemmaksi ja haaste heidän kotikentällään tulee olemaan iso. Meidän pitää pystyä olemaan bussimatkasta huolimatta liikkuva joukkue, joka liikuttaa myös palloa. Jos tähän päästään, niin saadaan tuoda pisteet kotiin.

RoPS lähtee viikonloppuun lohkon sijalta 4. Kärjessä on KuPS Akatemia seitsemän pistettä edellä. Kaikkien pelattujen kierrosten jälkeen lohkon viidellä parhaalla joukkueella on mahdollisuus karsia noususta YkkösLiigaan tai Ykköseen.

Lisätietoa sarjajärjestelmäuudistuksesta ja karsintasysteemistä Palloliiton uutisessa.

Lue myös Palloseurablogin otteluraportti joukkueen edellisestä pelistä RoPS-Hercules la 26.8.2023!

 

Miesten Kakkonen
Kuopion Elo – RoPS
su 3.9. klo 18:00
Ottelu Palloliiton Tulospalvelussa

Naisten Kakkonen
SJK-j – RoPS
su 3.9. klo 12:00
Ottelu Palloliiton Tulospalvelussa

Luettu 1045 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309