ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 28 syyskuu 2022 21:24

RoPSin naiset etenevät nousukarsintaan – tukikampanja käynnissä pitkiä vieraspelimatkoja varten

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

RoPSin naisten edustusjoukkueen pelit jatkuvat lokakuulle asti. Nousukarsintasarjassa vastaan tulee joukkueita Etelä-Suomesta.

Rovaniemen Palloseuran naisten edustusjoukkue on varmistanut Naisten Kakkosen C-lohkon kärkipaikan jo ennen ensi lauantain runkosarjan päättävää vieraspeliä Haukiputaalla. Lohkovoiton myötä joukkue pääsee karsimaan noususta Ykköseen kaudelle 2023.

Nousukarsintasarja pelataan kaksiosaisena. Ensimmäisessä vaiheessa pelataan yksiosaiset karsintaottelut, joiden joukkueet ja kotipelistatus arvotaan. Tämän jälkeen ensimmäisen osan voittaneet joukkueet pelaavat kaksiosaisen karsinnan, jonka ottelujärjestys arvotaan.

RoPSin lisäksi nousukarsintaan on tarjolla joukkueita pääkaupunkiseudulta ja Kotkasta. Tämä voi tarkoittaa rovaniemeläisille kahta pitkää vieraspelimatkaa, jos arvonnassa käy kotipelin suhteen huono tuuri ja pelit etenevät tavoitteen mukaisesti viimeiseen vaiheeseen saakka.  

- Olemme käynnistäneet ylimääräisen varainkeruukampanjan, jotta selviämme myös siinä tapauksessa, että tulee kaksi pitkää pelimatkaa etelään, toteaa joukkueen valmentaja ja talousvastaava Jukka Heino.

- Tavoitteena on tietysti se, että ensimmäisestä vaiheesta mennään jatkoon. Koko kauden tähtäimessä on ollut nousukarsintoihin eteneminen ja sitä kautta pelipaikka Ykköseen ensi kaudelle. Sen jälkeen haluamme tosissaan tavoitella paikkaa Kansallisessa liigassa, Heino jatkaa.


RoPSin naisten edustusjoukkueen tukikampanja:

Tukikampanjaan voivat osallistua niin yritykset kuin yksityishenkilöt osoittamalla tuen naisten joukkueen tilille FI4746000010799076.

Lisätietoja:

Jukka Heino
RoPS Naisten valmentaja
040 581 6424

Luettu 1266 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309