ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 29 kesäkuu 2021 12:26

Mika Lumijärvi siirtyy sivuun RoPS:n Naisten edustusjoukkueen päävalmentajan paikalta.

Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Vuoden vaihteessa RoPS:n Naisten edustusjoukkueen päävalmentajana aloittanut Mika Lumijärvi siirtyy sivuun tehtävästään. Naisten edustusjoukkueen vetovastuun ottaa Jukka Heino.

Rovaniemen Palloseuran Naisten edustusjoukkue lähti kauteen 2021 tavoitteenaan olla mukana taistelussa noususta Kansalliseen Liigaan.

Yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen joukkueen sijoitus on sarjassa kymmenes.

- Urheilullisella puolella joukkue oli jäljessä omista tavoitteistaan, joten meidän oli tehtävä ratkaisuja, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola sanoo.

- Päävalmentajan vaihtaminen on aina kova päätös. Syy menestymättömyyteen ei koskaan ole vain yhden henkilön harteilla, mutta päävalmentaja kantaa vastuun kokonaisuudesta.

Aikanaan yli 130 ottelua RoPS:ssa pelannut ja miesten edustusjoukkuettakin luotsannut Mika Lumijärvi siirtyy välittömästi sivuun tehtävästään.

Naisten edustuksen päävalmentajaksi astuu joukkueen apuvalmentajana pitkään toiminut Jukka Heino. Heino on myös vuosien ajan ollut mukana seuran tyttöjalkapallon kehittämisessä.

Pidemmälle aikavälille seura kartoittaa vaihtoehtoja Naisten valmennusryhmän kokoonpanoon.

- Kiitämme Mikaa hänen panoksestaan ja uskomme, että yhteistyö tulee jossain muodossa vielä jatkumaan, Ilola kertoo.

- Nyt toivomme Jukalle ja koko joukkueelle onnistumisia. Tärkeintä on saada joukkueen arki palautumaan takaisiin normaaleihin uomiinsa.

RoPS:n Naisten edustusjoukkue pelaa kaksi seuraavaa otteluaan vieraissa Haukiputaan Palloa ja Pallo-Iiroja vastaan. Seuraava kotitottelu on lauantaina 17.7. klo 13.00, kun RoPS kohtaa Vantaan Jalkapalloseuran.

Luettu 3044 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309