ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 28 touko 2021 16:46

Otteluennakko RoPS-Ilves/2

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

RoPS Naiset kohtaa huomenna kotikentällään Tampereen Ilveksen.

Kotijoukkue on kärsinyt nyt kaksi peräkkäistä tappiota, mutta huomenna kentälle astelee sisuuntunut ja nälkäinen RoPS joka haluaa katkaista tappioputken ja saalistaa Ilvekseltä 3 pistettä.

Lauantain ottelusta RoPS:n rosterista puuttuu edelleen useampi pitkäaikaispotilas, uusimpana Julia Spets. Pelikieltoja kotijoukkueen leirissä ei tällä hetkellä ole.


"Meidän täytyy luoda enemmän maalipaikkoja ja puolustaa paremmin koko joukkueena, luonnollisesti jatkuvat muutokset pelipaikkojen suhteen loukkaantumisten vuoksi ovat hankaloittaneet joukkueen
pelaamista, mutta olen luottavainen siihen, että olemme valmiita taistelemaan voitosta" summaa päävalmentaja Mika Lumijärvi.

Lippuja otteluun voi ostaa portilta, ja järjestyksenvalvojat ohjaavat katsojat lohkoihin. Ottelutapahtumassa on maskipakko, ellei terveydelliset syyt estä maskin käyttöä. Muista myös turvavälit katsomossa sekä kanttiinien jonossa. Noudata henkilökunnan ohjeita, äläkä saavu otteluun mikäli olet oireinen.

Ottelu alkaa keskuskentällä 13:00.

Luettu 700 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309