ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 14 touko 2021 10:35

Otteluennakko RoPS - PKKU

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Lauantaina 15.5. pelataan jälleen naisten ykköstä keskuskentällä, kun vieraaksi saapuu PKKU Keravalta.

Vierasjoukkue on pelannut tällä kaudella kolme peliä, joista se on voittanut yhden ja hävinnyt kaksi ottelua.

Kotijoukkueen loukkaantumistilanne on hieman helpottanut, Alma Haapa-aro ja Nanna Peteri ovat harjoitelleet joukkueen mukana koko viikon, ja kokoonpanoon palaa myös pelikieltonsa kärsinyt puolustaja Marianna Kallonen. Sara Sievistö, Piritta Väinämö ja Amanda Lahtela ovat edelleen sivussa.

"Meillä on hyvä treeniviikko takana ja huomenna lähdetään hakemaan voittoa. Edellinen peli TPS:aa vastaan oli tuloksellisesti hyvä, mutta pelillisesti meidän pitää parantaa sekä hyökkäys-että puolustuspeliä. Toivottavasti mahdollisimman moni kannattaja saapuu paikan päälle kannustamaan kotijoukkueen voittoon", kommentoi päävalmentaja Lumijärvi.

Lippuja otteluun voi ostaa portilta, ja järjestyksenvalvojat ohjaavat katsojat lohkoihin. Ottelutapahtumassa on maskipakko, ellei terveydelliset syyt estä maskin käyttöä. Muista myös turvavälit katsomossa sekä kanttiinien
jonossa. Käytä tarjottua käsidesiä ja yski hihaan tai kertakäyttöiseen liinaan. Noudata henkilökunnan ohjeita, äläkä saavu otteluun mikäli olet oireinen.

Ottelu alkaa keskuskentällä 13:00.

Luettu 1550 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309