ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 07 touko 2021 19:59

Otteluennakko RoPS-TPS

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS naiset saa lauantaina vieraakseen viime kaudella naisten kansallisesta liigasta tippuneen TPS:n.

TPS on aloittanut sarjan kahdella voitolla päästämättä vielä maaliakaan, maalisuhde on 6-0. TPS on rutinoitunut joukkue ja usealta pelaajalta löytyy liigakokemusta, joten huomenna on luvassa
mielenkiintoinen ottelu.

RoPS:n loukkaantumistilanne on hieman helpottanut viime pelistä, joten joukkueen kapteeni Pinja Spets palaa kokoonpanoon ja lisäksi Emilia Kristo on toipunut pelikuntoon. Sairastuvalla jatkavat edelleen Sara Sievistö, Piritta Väinämö, Amanda Lahtela, Alma Haapa-aro ja Nanna Peteri.

"Huomenna on kova peli tiedossa ja joukkueen pitää olla valmis heti alkuvihellyksestä lähtien. Tunnetta pitää olla riittävästi ja tiedän, että pelaajat ovat sisuuntuneita ONS tappiosta, joten kentällä nähdään varmasti taisteleva ja periksiantamaton kotijoukkue. On hienoa, että saadaan vihdoin ottaa katsojia peliin,  ja toivottavasti mahdollisimman moni saapuisi kannustamaan joukkueemme voittoon",  päävalmentaja Lumijärvi kommentoi.

Ottelu pelataan Keskuskentällä klo 13.00 alkaen ja lippuja voi ostaa portilta. 

Luettu 1340 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309