ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 17 kesäkuu 2020 13:38

RoPS kohtaa tänään kauden kotiavauksessa Oulun Naisfutiksen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
RoPS:n Veera Vääräkoski kuului vielä viime kaudella ONS:n kapteenistoon RoPS:n Veera Vääräkoski kuului vielä viime kaudella ONS:n kapteenistoon

Naisten Ykkönen käynnistyi viime viikonloppuna täydellä kierroksella. Tänään RoPS kohtaa kauden ensimmäisessä kotiottelussa Oulun Naisfutiksen. Ottelu Keskuskentällä alkaa kello 19.00.

Rovaniemen Palloseura voitti avausottelussaan vielä viime kaudella Liigaa pelanneen IK Myranin 1-2 Julia Angerian ja Jenni Yli-Suvannon maaleilla.

Myös ONS pelasi viime kaudella Naisten Liigassa. Oululaiset kukistivat omassa avausottelussaan Haukiputaan Pallon 3-1.

RoPS saa heti kauden kärkeen kaksi Ykkösen kovimmista joukkueista. Päävalmentaja Liisa-Maija Rautio on kuitenkin joukkueensa suhteen luottavainen.

- IK Myran -ottelu oli hyvä jatkumo meidän harjoitusotteluun Vaasan IFK:ta vastaan, Rautio sanoo.

- Pelistä olen tyytyväinen. Olemme saaneet muodot oikein, ja meidän pelitapa on saatu talven ja kevään aikana iskostettua tytöille sisään. Siitä en ole huolissani.

Pientä ongelmaa joukkueille voi kuitenkin tuoda palautuminen. Edellisestä ottelusta on ainoastaan kaksi päivää, ja sekin peli käytiin kuumissa olosuhteissa.

Tämän päivän vastustajaa Oulun Naisfutista Liisa-Maija Rautio pitää etukäteen vaarallisena.

- ONS:lla on paljon nuorten maajoukkue-edustajia, todella taitavia ja näppäriä pelaajia, Rautio kuvailee.

- He ovat pelaava joukkue. He haluavat pitää pallon maassa ja rakentaa peliä. Sen suhteen voisi sanoa, että olemme joukkueina melkeinpä samankaltaisia.

Vaikka IK Myran -ottelu oli hyvä, haluaa Rautio luonnollisestikin pelin edelleen kehittyvän.

- Meidän avaaminen ja pelin rakentaminen ovat kunnossa, mutta viimeisellä kolmanneksella on tehtävää, Rautio kertoo.

- Haluaisin nähdä, että saisimme rakennettua enemmän maalintekotilanteita ja murtautumispaikkoja. Laukauksia paljon enemmän kuin viime peleissä.

Tämän päivän ottelusta RoPS:lla on sivussa edellisessä pelissä loukkaantunut Pirita Väinämö. Myös Tanja Nousiainen potee edelleen jalkavammaansa.

Luettu 2100 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309