ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 tammikuu 2020 19:34

Veera Vääräkoski tuo kokemusta ja johtamista RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)
Veera Vääräkoski Veera Vääräkoski Pasi Pikkupeura

RoPS Naiset saa tulevalle kaudelle erinomaisen täydennyksen, kun Oulu Nice Soccerin kapteenistoon viime kaudella kuulunut Veera Vääräkoski tulee vahvistamaan RoPSin keskikenttää.

Vääräkosken suunnitelmat kaudelle 2020 olivat vielä avoinna, kun päävalmentaja Liisa-Maija Rautio otti puhelun Ouluun ja alkoi markkinoida RoPSia potentiaalisena vaihtoehtona nuorelle mutta jo kokeneelle pelaajalle.

- Lispe soitti ja kertoi, että Rovaniemellä on hyvät mahdollisuudet kehittyä urheilijana RoPSin ja urheiluakatemian kautta. Kaupungissa viettämäni viikot ovat vahvistaneet puheet tosiksi. Toiminta ja harjoittelu ovat olleet todella ammattimaista ja suunniteltua RoPSissa. Vielä kun työnantaja Saarenputaan päiväkoti on ollut todella joustava ja mahdollistanut joukkueharjoittelun lisäksi aamutreenit akatemiassa, voi hyvällä syyllä sanoa, että täällä on urheilijan elämä helppoa.

21-vuotias Vääräkoski on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo useassa seurassa. Jalkapallon pelaamisen hän aloitti 8-vuotiaana Alavieskan Virissä, josta siirtyi Ylivieskan ja Kokkolan kautta pelaamaan Liigaan ONS:iin. Oulussa hän oli yhtenä avainpelaajista joukkuetta kannatteleva voima kahden kauden ajan. Johtavana pelaajana hän uskoo esimerkin voimaan, sillä omalla tekemisellä antaa parhaiten mallia muille pelaajille.

Vääräkoski pelaa keskikentällä pohjapelaajan paikalla, jossa hänen peliluku- ja syöttötaitonsa pääsevät oikeuksiinsa. Rautio uskoo Vääräkosken olevan tärkeä pelaaja ensi kaudella.

- Veera on taktinen pelaaja, jolla on hyvä pelikäsitys. Hän on taitava pallon kanssa ja osaa ratkaista tilanteita. Näkee, että Veera on harjoitellut paljon pallon kanssa nuorempana. Kokonaispakettina hän on todella hyvä.

- Rauhallisuudestaan huolimatta Veera tuo intensiteettiä joukkueen harjoitteluun. Hän vaatii itseltään ja joukkuekavereiltaan paljon ja ymmärtää kokonaisvaltaisuuden harjoittelussa. Hän tuo positiivisuutta ja kokemusta joukkueeseen. Toivotaan, että pystymme auttamaan häntä hänen omassa kehityspolussaan RoPSissa ja akatemiassa. On erittäin positiivinen tilanne, että hänet saatiin meille vahvistukseksi, Rautio iloitsee.

Vääräkosken odotukset tulevalle kaudelle RoPSissa ovat korkealla.

- Koko joukkue on vaikuttanut todelta mukavalta ja yhtenäiseltä. Harjoittelemme kovaa ja ammattimaisesti, joten siihen nähden on odotettavissa, että on tulossa hyvä kausi. Meidän pitäisi yltää Ykkösen kärkisijoille. Kukapa ei haluaisi voittaa!

Luettu 3387 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309