ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
keskiviikko, 06 marraskuu 2019 19:29

RoPS Naisten edustusjoukkueen valmennustiimi jatkaa vahvistettuna kaudella 2020

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Marko Pirilä, Liisa-Maija Rautio, Jukka-Pekka Heino ja Essi Jokelainen Marko Pirilä, Liisa-Maija Rautio, Jukka-Pekka Heino ja Essi Jokelainen Sanna Lassila

Viime kaudella RoPS Naisten päävalmentajana aloittanut Liisa-Maija Rautio jatkaa Naisten Ykköstä pelaavan joukkueen peräsimessä. Myös valmentaja Jukka-Pekka Heino sekä maalivahtivalmentaja Marko Pirilä jatkavat työtään. Tämän lisäksi Essi Jokelainen aloittaa joukkueen fysiikkavalmentajana.

- Omalta osalta jatkopäätös oli selkeä. Tätä viime kaudella startannutta prosessia oli luontevaa jatkaa, Liisa-Maija Rautio kommentoi iloisena jatkopestiään.

Prosessin jatkoa onkin Raution mukaan käynnistelty valmennuksen puolella jo hyvällä vauhdilla:

- Tässä ylimenokauden aikana on hieman hengähdetty ja rakennettu tulevaa joukkuetta. Valmistautuminen uuteen kauteen on lähtenyt sujuvasti liikkeelle ja joukkue näyttää hyvältä.

Joukkueen toinen valmentaja Jukka-Pekka Heino jatkaa niin ikään joukkueen mukana ja tulee seuraavalla kaudella ottamaan valmennuksessa myös uusia tehtäviä hoitaakseen.

- Mielenkiintoinen kausi on luvassa. Yksi iso positiivinen muutos viime kauteen verrattuna on  joukkueen pelaajamäärän kasvu. Tämä tulee tehostamaan etenkin taktista harjoittelua, Heino pohtii.

- Myös joukkueen sisäinen kilpailutilanne tulee kasvamaan, mikä taas kehittää yksittäisiä pelaajia, Rautio lisää.

Maalivahtivalmennuksesta vastaa jatkossakin Marko Pirilä. Tämän lisäksi Pirilä osallistuu osittain myös joukkueen taktiseen valmennukseen.

- Joukkueen kannalta hienointa on, että meillä tulee olemaan kaksi maalivahtia, joista molemmat tulevat olemaan käytettävissä harjoituksissa ja peleissä, Pirilä ennakoi alkavaa kautta.

Uutena vahvistuksena valmennustiimiin liittyy fysiikkavalmentajan roolissa Essi Jokelainen. RoPS kasvatti on itsekin edustanut RoPS Naisia ennen kuin päätti oman pelaajauransa kolme vuotta sitten.

- Oma kiinnostus lajia kohtaan on säilynyt niin vahvana, että on mahtavaa päästä joukkueen toimintaan mukaan. Tämä on itsellenikin hieno tilaisuus, Jokelainen kertoo.

Myös päävalmentaja Rautio on iloinen valmennuksen vahvistumisesta:

- On hienoa saada valmennustiimiin uusia osaavia tekijöitä matkaan.

Kauden 2020 RoPS Naisten joukkueen pelaajasopimuksia tullaan julkaisemaan lähiviikkojen aikana.

Luettu 3322 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309