ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
lauantai, 10 elokuu 2019 21:35

RoPS:n ja VIFK:n kohtaamisesta muodostui odotetun tasainen

Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)
RoPS:n aloituskentällinen VIFK ottelussa RoPS:n aloituskentällinen VIFK ottelussa

Kovatasoinen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin 0-0 (0-0). Ottelun parhaina pelaajina palkittiin RoPS:n Olga Haataja ja VIFK:n Fanny Forss.

- Tasaväkinen kamppailu kuten oli tiedossakin, erittäin tyytyväinen olen yhteen pisteeseen. Me kiinnitettiin aika paljon huomiota puolustuspelaamiseen treeneissä loppuviikko ja onnistuttiin siinä kyllä tosi hyvin. Pallolliseen pelaamiseen oli kova luotto, sitä on tosi paljon harjoiteltu ja käyty niitä asioita läpi. Tytöt piti hyvällä itseluottamuksella palloa ja saatiin rakenneltua hyviä tilanteita. Linjan taakse uhan luominen on ollut meille vähän ongelma, nyt niitä on käyty läpi ja prosessi menee koko ajan eteenpäin, RoPS päävalmentaja Liisa-Maija Rautio kommentoi ottelun päätyttyä.

Hyvästä puolustuspelaamisesta kertoo myös se, ettei maaliverkkoja RoPS:n ja VIFK:n välisessä kamppailussa lauantaina heiluteltu. Pelin taso oli kuitenkin korkea läpi ottelun, kun molemmat joukkueet tarjoilivat kentällä hyviä ja tarkkoja peliotteita. Ensimmäisellä puoliajalla pallo pysyi enemmän RoPS pelaajien hallinnassa ja kotijoukkue onnistui paremmin rakentelemaan peliä sekä luomaan tätä kautta maalintekopaikkoja vaasalaisten päätyyn. Aivan puoliajan lopussa Pinja Spets oli kahteen otteeseen viedä RoPS ottelussa johtoon mutta molemmilla kerroilla pallo päätyi juuri ja juuri VIFK:n maaliverkkojen ulkopuolelle.

Pallon saadessaan VIFK osoitti kuitenkin myös omaa vaarallisuuttaan hyökkäyspäässä. Toisella puoliajalla vaasalaiset saivat pidettyä enemmän palloa itsellään. RoPS puolustus kuitenkin nollasi vaasalaiset ja piti pelin hallinnan kotijoukkueen otteessa.

- VIFK pelaa hyvää jalkapalloa, varsinkin hyökkäyspäässä on vaarallisia pelaajia. Ensimmäinen puoliaika ja toisen puoliajan alku oli tosi hyvää pelaamista meiltä. Ehkä lopussa jalka alkoi painamaan, meidän keskikenttä alkoi tippumaan vähän liikaa alaspäin ja vähän ylipuolustettiin. VIFK ei kuitenkaan ollut niskanpäällä oikein missään vaiheessa. Enemmänkin me pidettiin palloa eikä meillä ollut mitään hätää pelissä.

- Joukkueessa oli tosi tyytyväinen ja iloinen fiilis pelin jälkeen. Se on ihana nähdä muutamien vaikeidenkin pelien jälkeen, Rautio iloitsi ottelun jälkeen.

RoPS Naisten pelit jatkuvat lauantaina 24.8. klo 13.00 kotipelillä sarjan toista vaasalaisjoukkuetta FC Sport-j:ia vastaaan.

Luettu 1796 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309